XBOX ONE XCOM 2

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 2.999,00 din

PEGI 16

RTS - Strategija

2K

Datum izlaska
27.09.2016

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.5Ocena

Čovečanstvo je izgubilo rat u XCOM Enemy Unknown iz 2012 godine, bez obzira koliko ste vi dobro odigrali taj naslov. To znači da u nastavku ne čistite “džepove” neprijateljskih snaga već ste upravo vi oni koji čine “džepove” i koji kao pokret otpora pokušavaju da oslobode zemlju od vanzemaljaca, ali i grupe ljudi koja podržava vanzemaljce, pod imenom ADVENT.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

XCOM 2 vas stavlja u poziciju otpora koji pokušava da oslobodi zemlju od vanzemaljaca. Igra je izazovna i za iskusnije igrače. Uvedena je određena doza nepredvidovsti putem proceduralno generisanih mapa. Što znači da svaki put kada učitate, igru mape, kao i ponašanje protivnika će biti drugačije.

Pored kozmetičke izmena koje možete da uradite na svakoj jedinici, tu je i novi sistem klasa sa širim spektrom od originalne igre.

Dobra vest za sve koji vole ovaj serijal je i podrška za modove i kompletan Steam workshop. Na ovaj način svi koji žele moći će da stvore svoje dodatne misije i zadatke i ponude ih komuni igrača. Najavljen je već i kooperativni mod igre i još mnogo toga drugog, pored standardnog multiplayer moda koji je ubačen u igru od samog starta.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte