XBOX Series X Test Drive - Unlimited Solar Crown
XBOX Series X

XBOX Series X Test Drive - Unlimited Solar Crown

18
Šifra artikla: XBO1086
Barkod: 3665962026047

Test Drive - Unlimited Solar Crown igra za Xbox Series X je najnovija igra u serijalu Test Drive, koja donosi open-world MMO trkanje. Igra se odvija na potpuno rekonstruisanom ostrvu Hong Kong, koje je verno reprodukovano u razmeri 1:1. Igrači mogu da istražuju ostrvo, kupuju i prilagođavaju automobile, i učestvuju u trkama i društvenim događajima.

Igra sadrži:

  • Ranked ladders
  • Clan Wars
  • Hong-Kong razmeru mape 1:1

Za igranje je neophodna Xbox Live pretplata.

  • Nova
    7.999,00 RSD
    7.599 ,00 RSD
7.999,00 RSD
7.599,00 RSD
7.599,00 RSD
Ušteda: 400,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 12.09.2024
Sačuvajte u listi želja

Test Drive - Unlimited Solar Crown igra za Xbox Series X

Test Drive Unlimited Solar Crown za Xbox Series X je igra koja nudi jedinstveno iskustvo vožnje i životnog stila na ostrvu Hong Konga u razmeri 1:1.

Najnovija inovativna trkačka igra pridaje pažnju na detalje, gde vozači mogu testirati, kupovati automobile direktno iz salona, kastomizovati i prilagođavati ih u radionicama, i prikazivati ih u garaži svog apartmana u Solar Hotelu. Svaki automobil nudi jedinstveno iskustvo vožnje i potpunu imerziju, što gejmerima omogućava da izaberu koji automobil žele da voze svakog dana. Pridruži se organizaciji po imenu Radiant, koja je postavila nove standarde luksuza i pozvala svoje vozače da se takmiče u izvanrednom takmičenju: Solar Crown.

Test Drive Unlimited Solar Crown za PC računar podržava multiplay do 16 online igrača. Istražuj Hong Kong i vozi po mapi koja nikada ranije nije bila prikazana u trkačkim igrama, sa različitim lokacijama za istraživanje. Kompletiraj svoju kolekciju i nabavi ikonične modele od preko 30 proizvođača automobila. Upoznaj druge entuzijaste i kreiraj personalizovani avatar kojim ćeš se predstavljati, i susretni se da drugim ljubiteljima automobila širom planete. Izaberi i vozi za svoj klan, i učestvuj u klanovskim ratovima pridruživanjem jednoj od dve porodice koje se bore za prevlast: Streets ili Sharps.

Igra nudi preko 30 proizvođača automobila, uključujući Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Koenigsegg i Aston Martin. Igrači mogu da biraju između dva klana, Streets i Sharps, i učestvuju u klanskim ratovima za dominaciju. Takođe, igra ima režim s rangiranjem za kompetitivno utrkivanje.

Na kraju, postani deo elite i izdominiraj nad protivnicima u Ranked režimu takmičenja.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nacon
Tip proizvoda: XBOX
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX Series X Igre
Izdavač Nacon
Pegi Rating 18
Platforma XBOX Series X
Žanr Vožnja
Datum izlaska12.09.2024