XBOX ONE Watch Dogs 2

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Standardna cena: 8.999,00 din

Novo

Special Price 5.999,00 din

PEGI 18

GTA Akcija

Ubi Soft

Datum izlaska
15.11.2016

Akcija

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.0Ocena

Koliko li je kul biti haker kao u filmovima? Potpuni punk od života gde svakome (digitalno) pokazujete srednji prst, obarate čitave sisteme brzinskim čukanjem po tastaturi, šaljete klipove svakog poduhvata vašim pratiocima a u pozadini trešti Prodigy – One love. OK, možda smo samo previše gledali Hackers, ali nam je takav utisak ostavio Watch Dogs 2.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Nakon Čikaga, San Francisko postaje sledeći grad koji uvodi ctOS (Centralni Operativni Sistem) sistem za nadgledanje koji povezuje svakog i sve. Igra ima novog glavnog lika Marcus-a Holloway-a, mladog inteligentnog hakera iz Oklanda, Kalifornija. Jos kao detetu napredni ctOS sistem 2.0 mu je smestio zločin koji nije počinio povezavši njegove lične podatke sa zločinom. Shvativši da sistem čini loše stvari nevinim stanovnicima San Franciska on odlučuje da se udruži sa hakerskom grupom po imenu DedSec kako bi srušili gradski ctOS 2.0 i Blume-a njegovog kreatora.

Slično svom prethodniku WD2 je akciona avantura sa stealth elementima. Igra se u trećem licu u otvorenom svetu smestenom u fiktivnu verziju San Franciska koju igrači mogu istraživati. Grad se sastoji od šest različitih zona: Downtown, Civic, Coast, Oakland, Marin, i Silicon Valley, svaka sa različitim karakteristikama i izgledom. Okolina je dva puta veća u odnosu na onu iz originala. Igrači se kroz grad mogu kretati peške ili različitim vozilima poput kola, kamiona, motora i brodova a takođe mogu i pucati u toku vožnje. Marcus ima napredne akrobatske sposobnosti koje mu pomažu u krstarenju gradom i izbegavanju prepreka.

Igrači mogu pristupiti igri na različite načine- agresivno i poraziti neprijatelje oružjem ili koristiti stealth pristup i napasti iz zasede ili paralisati neprijatelje Markusovim tejzerom. Igra ima unapređen hakerski sistem tako da Marcus moze izmeniti podatke likova (NPC) kako bi bili uhapšeni, hakovati i upravljati svakim mobilnim telefonom u igri, ometati saobraćaj hakovanjem kola i semafora i sprovesti "masovni hakerski napad" odnosno hakovati električne uredjaje velike grupe ljudi. Kada igrač hakuje u vozilo, perspektiva mu se menja u onu koju ima iz vozila dozvoljavajući mu direktnu kontrolu nad njim. Igrač takođe može koristiti i auto na daljinsko upravljanje i dron koji mogu biti korišćeni za hakovanje na daljinu i nadgledanje kao i RC Jumper. Items-i u igri su podeljeni u tri kategorije: Stealth, Aggressor i Trickster. Ima nekoliko osnovnih misija i sporednih "operacija" čije uspešno završavanje povećava broj Marcus-ovih sledbenika što će pomoći igračima da postignu svoj konačni cilj.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte