XBOX ONE Star Wars Jedi - Survivor
XBOX ONE

XBOX ONE Star Wars Jedi - Survivor

18
Šifra artikla: XBO1096
Barkod: 5030948125171

Priča o Kalu Kestisu se nastavlja u Star Wars Jedi: Survivor, akciono-avanturističkoj igri koja se proteže kroz čitavu galaksiju, kreiranu od strane kompanije Respawn Entertainment u saradnji sa Lucasfilm Games.

  • Nova
    6.499 ,00 RSD
0,00 RSD
6.499,00 RSD
6.499,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 17.09.2024
Sačuvajte u listi želja

Star Wars Jedi - Survivor igra za XBOX ONE

“Bio si samo dete kada su te poslali u rat. Sada pogledaj sebe, težina galaksije je na tvojim ramenima. Ne mogu ti reći ko moraš postati, niti gde je granica. Nema lakih izbora. Ovo su mračna vremena i imamo malo saveznika. Šanse su protiv nas, i uvek će biti protiv nas.”

Star Wars Jedi: Survivor je nastavak igre Star Wars Jedi: Fallen Order i nastavlja priču o Kalu Kestisu, mladiću koji se bori da preživi kao poslednji Džedaj u galaksiji nakon događaja iz treće epizode filmskog serijala. U ovom nastavku koji se dešava 5 godina nakon prethodne igre, Kal se suočava s novim izazovima, neprijateljima i tajnama dok pokušava da pronađe svoje mesto u galaksiji koja sve više tone u tamu, i koja je pod vladavinom Imperije koja ga proganja.

Radnja se nastavlja iz prethodne igre, sa novim razvojem likova, dubokom narativnom radnjom i intenzivnim momentima. Kal Kestis mora da se nosi sa posledicama svojih odluka i otkriva nove tajne koje će oblikovati njegovu sudbinu.

Gameplay kombinuje akciju i avanturu sa detaljnom borbenom mehanikom, uključujući upotrebu svetlosnog mača i moći Sile. Igrači će istraživati različite lokacije, rešavati intrigantne zagonetke i angažovati se u borbenim sekvencama protiv raznovrsnih neprijatelja.

Igra nudi impresivnu grafiku i detaljno dizajnirane lokacije koje donose autentičan osećaj Star Wars univerzuma. Igra pruža bogate vizuelne efekte i realistično prikazane svetove u pravom maniru Star Wars serijala. Svaki Star Wars fan će uživati u pogledu dok napreduje kroz igru.

Pored Kala Kestisa, igra uključuje i nove likove, kao i poznate likove iz Star Wars univerzuma. Priča je i fokusirana na interakcije sa njima koje će uticati na razvoj kroz igru.

Omogućeni su različiti stilovi igre i strategije, uključujući borbu, stealth, i istraživanje. Igra nudi opciju prilagođavanja individualnog stila igre u zavisnosti od preferencija i strategija igrača.

Star Wars Jedi: Survivor donosi uzbudljivo iskustvo za obožavaoce Star Wars univerzuma i zaljubljenike u akciju i avanturu. Igra pruža složenu priču, dinamične borbene scene i bogato okruženje za istraživanje, sve to smešteno u prepoznatljivom galaktičkom ambijentu.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Electronic Arts
Tip proizvoda: XBOX
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).
Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX ONE igre
Vrsta Nova
Izdavač EA
Pegi Rating 18
Platforma XBOX ONE
Žanr Akcija - Avantura, AVANTURA
Datum izlaska17.09.2024

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija XBOX ONE igre
Vrsta Nova
Izdavač EA
Pegi Rating 18
Platforma XBOX ONE
Žanr Akcija - Avantura, AVANTURA
Datum izlaska17.09.2024