XB360 FIFA 18

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 2.999,00 din

Korišćeno 2.299,00 din

PEGI 3

Sport

EA

Datum izlaska
29.09.2017

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.8Ocena

Dakle, Journey se nastavlja. Šta reći, a da se ne otkrije mnogo osim da je ovaj mod toliko unapređen i primamljiv da nikako ne biste smeli da ga propustite. Pravi “a must play”.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Vreme je da postavimo loptu na centar i krenemo u novu sezonu – FIFA 18 i Kristijano Ronaldo su tu da na naše računare i konzole prenesu sva uzbuđenja pravih fudbalskih terena.

EA SPORTS™ FIFA 18 stanjuje liniju između virtuelne realnosti i života, oživljavajući igrače, timove i atmosferu najbitnije sporedne stvari na svetu.
Alex Hunter se vraća sa gomilom fudbalskih zvezda i talenata. Budućnost je svetla, svet priča o Alexu...ali žvot u fudbalu nije uvek fer.
Najveći napredak u istoriji FIFA serijala donosi Real Player Motion Tehnology sa potpuno novim sistemom animacija koji omogućavaju nov nivo odziva i ličnosti igrača - sada igrači kao Kristijano Ronaldo se zaista kreću i ponašaju kao na terenu.
Najbolji od najboljih. Igraj sa ikonama i legendama fudbala u FIFA 18 Ultimate Team na PS4, Xbox One, Nintendo Switch i PC. 

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte