WiiU The Legend of Zelda - Breath of the Wild

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 8.999,00 din

PEGI 12

Akcija - Avantura

Nintendo

Datum izlaska
03.03.2017

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Zakoračite u svet avanture.
Zaboravite sve što ste znali o Zelda igrama.
Zakoračite u svet istraživanja, otkrića i avanture u The Legend of Zelda: Breath of the Wild, novoj igri u poznatom serijalo koja ruši sve granice. Putujte preko poljana, kroz šume i po planinskim vrhovima da otkrijete šta se desilo sa uništenim kraljevstvom Hyrule.
Istražite divljinu Hyrule kako vi želite.
Penjite se po kulama i planisnskim vrhovima u potrazi za novim destinacijama, i svojim putem krenite u divljinu. Usput ćete se boriti sa ogromnim protivnicima, loviti divlje zveri i skupljati sastajke za hranu i eliksire neophodne za tvoj put.
Preko sto hramova za istraživanje.
Hramovi krase pejsaž, čekajući da budu otkriveni. Potražite ih, rešite zagonetke u njima, zaobiđite zamke i prepreke unutra i osvojite nagrade u vidu oružija i opreme koji će vam pomoći u vašoj avanturi.
Budite pripremljeni i dobro opremljeni.
Sa celim svetom za istraživanje trebaće vam raznolika oprema za svaku situaciju. Toplija odeća za hladne planinske vrhove ili nešto prikladnije pustinjskoj vrelini. Neka odeća čak ima specijelne efekte da vas načine bržim ili manje primetnim.
Borba sa protivnicima zahteva strategiju.
Svet je pun neprijatelja svih veličina i oblika. Svaki od njih ima svoj metod napada i naoružanja, zato se morate brzo prilagoditi i razviti pravu strategiju da bi ih pobedili.

 

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte