WiiU Rayman Legends

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 3.999,00 din

Korišćeno 1.999,00 din

PEGI 7

Platformska

Ubisoft

Datum izlaska
01.01.2000

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

9.0Ocena

Iako next-gen verzija ne donosi skoro ništa novo, osim možda malo kraćih učitavanja, ovo je i dalje jedna od najzabavnijih igara na svim uredjajima. Zanimljiva će biti i mladjim i starijim, a čak će se i iskusni hardcore gamer-i namučiti da završe teške i genijalno dizajnirane time trial nivoe, kao i da skupe sve teensies-e. Oduševljeni smo celokupnim dizajnom i fluidnošću same igre, koji je na nivou Nintendovih ekskluzivnih naslova. Topla preporuka, nikako nemojte propustiti, dužni ste to detetu u Vama.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Tokom stogodisnjeg sna, nocne more su se umnozile i rasirile, stvorila su se nova cudovista strasnija nego bila sta pre. To su stvorenja legendi... Zmajevi, dzinovske zabe, morska cudovista i drugi. Uz pomoc Murfy-ja, Rayman i Globox se bude i sad moraju pomoci u borbi protiv ovih zlih stvorenja i spasiti Teensies!
Co-op u cetiri igraca. Ponovi Vi i tri prijatelja mozete da uzivate u avanturi u online i offline co-op. Uskocite u avanturu bilo kad sa preko 80 nivoa za prelazenje.
3D borbe sa bosovima. Cuvajte se, kao i uvek bosovi imaju nesto sto vi nemate, a to je dodatna dimenzija. Zmajevi i ostala stvorenja Vas mogu napasti iz svakog ugla, budite uvek spremni.
Izazovite Vase prijatelje online u nizu izazova koji ce testirati Vasu brzinu i spretnost. Takmicite se i sa igracima sirom sveta.
Proverite zasto je Rayman platforma godine!

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte