Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Konzola PlayStation 5 Pro 2TB
Playstation 5

Konzola PlayStation 5 Pro 2TB

Šifra artikla: HKO577
Barkod: 711719595915

PlayStation 5 Pro 2TB je najnovija verzija popularne konzole koja donosi unapređeno gejming iskustvo sa neverovatnim funkcijam kao što su napredno praćenje zraka, kristalno jasna slika Na 4K televizorima i igra sa velikom brzinom prikazivanja kadrova.

  • Napredna grafika: Uživaj u igrama sa podrškom za 4K rezoluciju, ray tracing tehnologiju i visoku brzine osvežavanja do 120Hz
  • Veliki kapacitet skladišta: Sa 2TB SSD memorije, tvojiomiljeni naslovi će biti spremni za igranje u svakom trenutku
  • Brzo učitavanje: Zahvaljujući prilagođenom SSD-u, igre se učitavaju gotovo trenutno, omogućavajući ti da brzo uroniš u akciju
  • Kompatibilnost: Podržava igre za PS4 i PS5, a uz dodatni disk drajv (koji se prodaje zasebno)
  • Poboljšana mrežna povezanost: Sa naprednim bežičnim internet mogućnostima, uživaćeš u stabilnijem i bržem online igranju

Napomena: Svaki kupac može kupiti samo jednu konzolu za vreme trajanja preordera

  • Nova
    104.999 ,00 RSD
0,00 RSD
104.999,00 RSD
104.999,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Sačuvajte u listi želja

PS5 Pro konzola - najmoćnija PlayStation konzola do sada

PlayStation spektralna super rezolucija (PSSR):Dobijaš izuzetno jasnu sliku na svom 4K televizoru zahvaljujući rezoluciji poboljšanoj pomoću AI tehnologije za igru sa ultravisokom rezolucijom uz izuzetan nivo detalja.

Optimizovane performanse konzole: Postignite veću i ujednačeniju brzinu prikazivanja kadrova za tečnu igru uz podršku za monitore od 60 Hz i 120 Hz.

Napredno praćenje zraka: Doživi novi nivo realizma uz odraze, senke i kvalitetno globalno osvetljenje sa praćenjem zraka dok istražuješ neverovatne svetove igara. Funkcija je dostupna samo u odabranim PS5 igrama koje su poboljšane za PS5 Pro u odnosu na PS5. PS5 Pro poboljšane funkcije se razlikuju u zavisnosti od igre. 

2TB prostora za skladištenje:  Zahvaljujući integrisanom SSD disku od 2TB tvoje omiljene igre će ti biti na dohvat ruke tako da odmah možeš početi sa igrom.

60 FPS ili do 120 FPS: Igraj pri brzini od 60-120 FPS sa 4K izlazom i praćenjem zraka za kompatibilne igre. Zahvaljujući snazi PS5 Pro konzole, kompatibilne igre možeš igrati pri brzini od 60 kadrova po sekundi ili do 120 kadrova po sekundi, sa praćenjem zraka i 4K rezolucijom poboljšanom Ai tehnologijom pomoću PSSR rezolucije.

PS5Pro unapređivanje igre i kompatibilnost sa prethodnim verzijama: Na PS5 Pro konzoli možeš da igraš više od 8.500 PS4 igara. Sa PS5 Pro verzijom funkcije za unapređivanje igre dobijaš još brže i tečnije prikazivanje kadrova za neke od najpopularnijih igara za PS4 i PS5 konzolu. 

Poboljšan kvalitet slike za PS4 igre:  Uključi funkciju poboljšanog kvaliteta slike za PS4 igre da bi aktivirao dodatnu postprocesorsku snagu sistema koja može poboljšati rezoluciju odabranih PS4 igara.

Novi nivo bežičnog povezivanja: PS5 Pro podržava poboljšane funkcije bežičnog interneta sa propusnim opsegom koji se može više iskoristiti za povećanje brzina prenosa pomoću protokola IEEE 802.11be i tvogkompatibilnog rutera, što znači da dobijaš manje kašnjenja i još veću stabilnost tokom igre na mreži. 

Izuzetno brz SSD:Omogućava skoro trenutno učitavanjem instaliranih PS5 igara.

Integrisani I/O: Prilagođena integracija sistema u PS5 konzoli omogućava toliko brz prenos podataka sa SSD diska da kreativni stvaraoci mogu da dizajniraju igre na do sada nezamislive načine. 

1440p HDMI video izlaz: Uživaj u kristalno jasnim vizuelnim performansama igara koji izvorno podržavaju 1440p rezoluciju. Ako igraš igru sa višom izvornom rezolucijom (na primer 4K), možeš iskoristiti poboljšano umekšavanje ivica kroz supersemplovanje na izlaz od 1440p.

Podrška za 8K igru: PS5 Pro konzola je kompatibilna sa 8K monitorom zahvaljujući HDMI 2.1 podršci tako da možeš da igraš igre koje podržavaju 8K izlaznu rezoluciju(Funkcija je dostupna samo u odabranim PS5 igrama koje su poboljšane za PS5 Pro u odnosu na PS5. PS5 Pro funkcije se razlikuju u zavisnosti od igre. 8K/60Hz kompatibilnost priključeni ekrani takođe moraju da podržavaju Display Stream Compression (DSC) kako bi radili naslovi u 8K.​

Do 120 kadrova po sekundi uz izlaz od 120 Hz: Glatki prikaz igre sa brzinom prikazivanja do 120 kadrova po sekundi za kompatibilne igre, uz podršku za izlaz od 120 Hz na 4K ekranima. 

Varijabilna stopa osvežavanja (VRR): Poboljšaj vizuelne performanse kompatibilnih PS5 igara tako što ćeš omogućiti varijabilnu stopu osvežavanja. Ova funkcija sinhronizuje stopu osvežavanja monitora sa izlazom na konzoli. Igra je tečnija, scene su prikazane besprekorno, a grafika je kristalno jasna jer su problemi sa brzinom prikazivanja kadrova i preklapanjem ekrana svedeni na minimum.

Tehnologija HDR: Podržane PS5 igre su prikazane sa neverovatno živopisnim i vernim bojama na HDR televizoru.

Tempest 3D AudioTech: Prepusti se neverovatnom zvuku koji kao da te okružuje sa svih strana u podržanim igrama.

Haptički povratni efekti: Oseti haptičke povratne efekte preko bežičnog kontrolera DualSense za izabrane PS5 igre, kao i efekte i rezultate tvojih poteza u igri zahvaljujući dinamičkim senzornim povratnim informacijama.

Prilagodljivi trigeri: Isprobaj prilagodljive trigere sa dinamičkim nivoima otpora koji fizički simuliraju rezultat poteza u izabranim PS5 igrama.

PS5 Pro sadrži igru ASTRO’S Playroom: Istražite četiri sveta, od kojih svaki krasi inovativna igra zahvaljujući raznovrsnim funkcijama bežičnog kontrolera DualSense, u  igri koja je dostupna za sve korisnike PS5 konzole.

 

Vrsta proizvoda: Konzola
Proizvođač: Sony
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Briv Consulting d.o.o.
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10L, Beograd
Zemlja proizvodnje: Kina
Karakteristika Vrednost
Kategorija Sony PS5 Konzole
Vrsta Nova
Platforma Playstation 5
Proizvođač Sony