PS4 Sherlock Holmes - The Devil's Daughter

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 4.999,00 din

Korišćeno 2.999,00 din

PEGI 16

Akcija - Avantura

Bigben

Datum izlaska
10.06.2016

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

7.5Ocena

Priča igre prati mlađeg Šerloka i Dr. Votsona, koju su ovde u svojim srednjim tridesetim. Šerlok ima problema da se poveže sa svojom usvojenom ćerkom, što će biti glavna nit koja će se provlačiti kroz celu igru, ali će fokus biti na nekoliko zasebnih slučajeva koje ćete rešavati. Čini se da se slučajevi progresivno skraćuju kako napreduje igra, što ostavlja utisak zbrzanosti. Ipak, slučajevi su uglavnom veoma zanimljivi i odlično napisani, svaki sa specifičnim šmekom i ni u jenom trenutku se nećete osećati kao da se ponavljate. Puno intrige i karakternih ličnosti, sve to začinjeno osvetom, majanskim proročanstvima, okultnim, velikim pljačkama, kockanjem… pravi detektivski koktel.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Igrajte kao legendarni detektiv i istražite verno prikazane oblasti viktorijanskog Londona. Razgovarajte sa svedocima, ispitujte osumnjičene i pronađite tragove pomoću Šerlokove moći dedukcije.
Svaki sličaj je priča za sebe sa glavnom pričom koje se proteže tokom cele igre. Vaše greške, odluke, uticaće na dalji razvoj priče.


Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte