PS4 NBA 2K16

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 2.999,00 din

Korišćeno 1.999,00 din

PEGI 3

Sport

2K

Datum izlaska
29.09.2015

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)

Ovaj korišćen proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Vulkan (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)
Opis

Detalji

PS4 NBA 2K16

Najpopularnija simlacija košarke i svom novom nastavku pored najsvežijih sastava timova, donosi i dosta novina. Promene gejmpleja nisu značajne - nešto su lepše  animacije šuteva i pasova a pokretima samih igrača su realističniji. Došlo je do malih izmena samih kontrola pa je lakše izvesti taktički dobar napad. Novina je i MyCareer mod, koji je značajno unapređen. Ima više opcija i značajno je kvalitetniji U karijeri započinjete kao srednjoškolac koji svoju karijeru nastavlja u koledžima. Odatle ako ima sreće, on se probija do NBA timova, a onda... sky is the limit. MyCareer Mod je dobrim delom osmislio SpikeLee koji je angažovan da pomogne u kreiranju NBA 2k16.

Što se naših timova tiče, Crvena Zvezda je tu (ponovo), dok Partizana nema. Klub koji ga je u ovom delu zamenio je hrvatska Cedevita, pošto se ona uspešno kvalifikovala za ovu sezonu Evrolige. Ukupno je uključeno 25 timova iz Evrolige, a svoje mesto između ostalih zauzeli su i: Olympiacos, Panathinaikos, Barcelona, Real Madrid, Alba i CSKA.

Izvod iz prikaza Sveta Kompjutera (Vladimir Pisidorov):
"Ono što Dark Souls predstavlja u svetu role play igara, to je NBA 2K serijal na polju sportskih ostvarenja. Bespoštedna i brutalna na svim frontovima, ova „igra” zahteva punu posvećenost, iscrpljujuće vežbe i čelične živce. Da stvar bude još luđa, NBA 2K podseća i na borilačke igre, jer podrazumeva baratanje tasterima na upravljaču spretnošću odraslog oktopoda. Slučajnim prolaznicima zvučaće potpuno nelogično, ali ništa od toga nam ne smeta i zapravo predstavlja veliki plus i jednu od najvećih vrlina. Pošto uplovite u gladijatorski svet serijala i ovladate zakonitostima, NBA 2K vam svaku prolivenu kapljicu znoja vraća nirvanom na ekranu. Tada shvatate o kakvom se dragulju radi i koliko je truda i ljubavi uloženo u izradu igre koja je na prstohvat od savršenstva."

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte