PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
PS4 Ravenswatch - Legendary Edition
Playstation 4

PS4 Ravenswatch - Legendary Edition

18
Šifra artikla: PS41600
Barkod: 3665962027181

Ravenswatch - Legendary Edition igra za PS4 je uzbudljiva roguelike akciona igra od tvoraca Curse of the Dead Gods. Igrači će preuzeti uloge palih junaka iz starih narodnih priča i legendi, boreći se protiv Noćne more koja preti da uništi njihov svet.

Legendary Edition sadrži:

  • Osnovnu igru
  • Nightmare skin pack
  • Raven skin pack
  • Nova
    4.999,00 RSD
    4.749 ,00 RSD
4.999,00 RSD
4.749,00 RSD
4.749,00 RSD
Ušteda: 250,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 28.11.2024
Sačuvajte u listi želja

Ravenswatch - Legendary Edition igra za PS4

Ravenswatch je roguelike akciona igra koja kombinuje intenzivne borbe u realnom vremenu sa dubokim gameplay-em i visokom vrednošću ponovnog igranja. Nakon uspeha igre Curse of the Dead Gods, Passtech donosi novu formulu i igračko iskustvo koje se može igrati solo ili sa do četiri igrača u kooperativnom režimu.

Noćne more se šire unutar Reverie-a, korumpirajući sve što im se nađe na putu. Moraš usavršiti svoje veštine i pronaći snagu da pobediš stvorenja Noćne more koristeći jedinstvene sposobnosti junaka inspirisane likovima iz narodnih priča i legendi.

Raznoliki junaci: Igra nudi širok spektar junaka, svaki sa jedinstvenim sposobnostima i veštinama, omogućavajući igračima da izaberu stil igre koji im najviše odgovara.

Dinamične borbe: Učestvujte u uzbudljivim borbama protiv različitih neprijatelja, koristeći kombinaciju strategije i akcije kako biste postigli pobedu. Da bi pobedio Noćnu moru i stigao do poslednjeg poglavlja, biće ti potrebna snažna izgradnja likova i opreme, fokus i izvanredna timska saradnja. Povećaj svoju borbenu moć u bitkama, a zatim se suoči sa boss-om konkretnog nivoa kada se osećaš spremno… ili kada više nemaš nikakvog izbora.

Mračni svet priča: Svet Reverie-a temelji se na starim narodnim pričama i legendama, od Tri praseta do nordijske mitologije i priča iz Hiljadu i jedne noći. Najpoznatije priče su reinterpretirane u dark fantasy stilu, dodajući neodoljivi šarm atmosferi ove igre.

Kooperativni način: Igra omogućava igranje sa prijateljima, pružajući priliku za zajedničko osvajanje izazova i misija.

Složen sistem napredovanja: Razvijaj svoje junake kroz organizovan sistem unapređenja veština i opreme, prilagođavajući ih tvom stilu igre.

Prelepa grafika i atmosfera: Igra se odlikuje impresivnom vizuelnom prezentacijom i atmosferičnom muzikom koja doprinosi sveukupnom doživljaju igranja.

Velika vrednost ponovnog igranja: Igraj iznova kao različiti junaci, maksimalno iskoristi nadogradnje i predmete koje pronađeš, i istražuj nasumično generisanu mapu sa novim aktivnostima i neprijateljima.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nacon Gaming
Tip proizvoda: Playstation 4
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU

Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).
Karakteristika Vrednost
Kategorija PS4 igre
Vrsta Nova
Izdavač Nacon
Pegi Rating 18
Platforma Playstation 4
Žanr RPG
Datum izlaska28.11.2024