PS4 Doom 2016

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 2.299,00 din

Korišćeno 1.499,00 din

PEGI 18

First Person Shooter - FPS

Bethesda

Datum izlaska
13.05.2016

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)
  • Stadion (Beograd)
  • Knez (Beograd)
  • Promenada (Novi Sad)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

9.0Ocena

Bukvalno je potrebno desetak sekundi dok se vaš junak ne probudi, uzme pištolj sa poda i prosvira lobanju demonu koji je želeo da ga pojede za doručak- Bezimeni protagonista serijala, poznat samo kao Doomguy, je čovek kome je svega preko glave – i demona i ludačke korporacije UAC koja rudari sam pakao za resurse i želi da pretvori demone u hodajući arsenal. Mrzovoljan, ali bez ijedne progovorene reči, svojim pokretima i akcijama savršeno prikazuje koliko ga je baš briga za sve i samo želi da odradi ovaj ”posao” i da ga svi više ostave na miru.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

DOOM se vraća kao brutalno zabavna i izazovna moderna pucačina. Nemilosrdni demoni, neverovatno naoružanje i brzo, tečno kretanje pružaju osnovu za intenzivnu borbu iz prvog lica.

Ovde si sa razlogom. Ogromno istraživačko postrojenje Union Aerospace korporacije na Marsu je pregaženo od strane moćnih demona i jedina osoba koja stoji između njihovog i našeg sveta si ti. Kao usamljeni DOOM marinac aktiviran si zbog jedne stvari, da ih pobiješ sve.

Nema stajanja da se sakrijete ili regenerišete zdravlje dok se borite sa divljim hordama pakla. Kombinujte svoj arsenal, unapređenja, kretanje i unapređeni sistem bliske borbe da oborite, zgozite, zdrobite i raznesete domeno na kreativne i nasilne načine.

Povratak id Multyplayer- Dominirajte nad svojim protivnicima na pravi DOOM način u brzim arenama. Tu su klasični kao i sasvim novi modovi za igru.

 

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte

Povezani proizvodi