PS4 Blood Bowl 2

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 1.999,00 din

PEGI 16

Sport

Focus

Datum izlaska
22.09.2015

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.0Ocena

Poslednje sekunde utakmice, vaš tim ima loptu i na svega dvadeset jardi do touchdown linije kapiten tima pada i lomi vrat, jedan od saigrača upoznaje protivničkog igrača sa obližnjim busenom trave skačući mu po glavi, a sudija kuje planove kako da nekoga saplete dok trči. Deluje kao horor priča sa utakmica američkog fudbala? Ne, samo tipično poluvreme u Blood Bowl-u.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Blood Bowl 2 spaja Warhammer univerzum i američki fudbal, u eksplozivnom koktelu Turn-based strategije, humora i brutalnosti.

U single playeru vodite poznate Reikland Reavers. Tu su urnebesni komentatori Jim&Bob iz Cabalvision. Svaki meč kampanje je jedinstven, sa neočekivanim i iznenađujućim događajima.

Multiplayer mod je veći i bolji nego ikad. Kreirajte i upravljajte svojim timom  sastavljenim od jednih od osam rasa  - Ljudi, Orci, Patuljci, Skaven, High Elves, Dark Elves, Chaos, i Bretonnia pridošlica. Vi ćete razviti svoj tim, sticanjem XP i otključavanjem novih veština. Organizujte potpuno podesive šampionate, od kvalifikacija do finala, i koristite novi Transfer market da kupujete i prodajete svoje igrače, i izgraditi svoj Blood Bowl dream-team!

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte