PS4 Assassin's Creed Origins

Availability: Nema na stanju

Standardna cena: 3.799,00 din

Novo

Special Price 2.499,00 din

Korišćeno 2.499,00 din

PEGI 18

Akcija - Avantura

Ubisoft

Datum izlaska
27.10.2017

Akcija

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.5Ocena

Assassin’s Creed Origins je nova nada, dašak svežeg vazduha i povetarac koji nagoveštava da franšiza ipak ima šta da ponudi, vesnik nekog boljeg vremena. Korak od par desetina milja unapred. Da, ima mana, ali koja igra ih nema?

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Akcija traje 28.10. - 05.01.

Smešten u misteriozni drevni Egipat,Assassin’s Creed® Origins je nov početak. Doživite nov način borbe, dok istražujete velike piramide, skrivene grobnice po celom drevnom Egiptu. Doživi nezaboravne, emotivne avanture na svom putu i otkrij poreklo Assassin’s Brotherhood.

Priča o poreklu. Kreni od samog početka, sa nikad ispričanom pričom o poreklu Assassin’s Creed. Ti si Bayek, zaštitnik Egipta čija lična će dovesti do stvaranja Assassin’s Brotherhood.

Akcioni RPG. Iskoristi nov stil borbe dok koristiš preko sto oružija sa različim karakteristika i raritetima. Uživaj u dubokoj RPG mehanici, biraj svoje sposobnosti i testiraj se u jedinstvenim izazovima i kraljicama.

Svaka misija je avantura za pamćenje. Izabari i odradi misiju svojom brzinom. Svaka od njih ima intenzivnu i emotivnu priču, punu raznolikih likova i značajnih ciljeva.

Istraži celu zemlju. Od pustinja do bujnih oaza, Mediteranskog mora do grobnica u Gizi. Bori se sa opasnim frakcijama i divljim zverima dok istražuješ ogromnu i nepredvidljivu zemlju.

 

Komentari
s
odlicna igra
Vaša Ocena
Komentarisano Aleksandar / (Poslano 26.7.2019.)

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte

Povezani proizvodi