PS3 Call of Duty Ghosts

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Standardna cena: 2.499,00 din

Novo

Special Price 999,00 din

Korišćeno 799,00 din

PEGI 18

Pucačina

ActiVision

Datum izlaska
05.11.2013

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Delta City (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)
  • Stadion (Beograd)
  • Knez (Beograd)
  • Promenada (Novi Sad)

Ovaj korišćen proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Ušće (Beograd)
7.5Ocena

Call of Duty Ghosts kampanja je potpuno ludilo, posebno kada je nekome prepričavate. Prvo malo trčite, onda pucate okolo, onda ste na zemlji, odjednom ste pod vodom, onda ubijate pod vodom, onda odjednom – svemir! Sve izgleda kao Old Spice reklama, događa se brzo, ne možete da pohvatate o čemu se radi. Onda letite helikopterom, onda vozite tenk, tu se negde pojavljuje i kuče, eksplozije, krici, umiranje, sve zviždi i pišti i puca i dere se oko vas. Haos na sve strane. Onda ste u zgradi, onda u njoj pucate na ljute protivnike, onda zgrada pada, vi ste još u njoj, nekako se izvlačite iz tog haosa – pravo ludilo jednog akcionog holivudskog filma, samo što je ovo na vašem ekranu i vi ste u glavnoj ulozi.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Priča ove igre, za razliku od ranijih naslova vrlo je jasna i prati elitnu grupu specijalnih jedinica poznatih pod imenom Ghosts (Duhovi) čiji pripadnici nose fantomke ofarbane tako da liče na lobanje. Kampanju pratite kroz jednog od glavnih likova Logana Walkera, koji zajedno sa bratom Davidom pristupa Američkim specijalcima, a kasnije i pomenutom odredu. Bore se protiv nove pretnje miru u svetu, Federaciji koju predvodi odmetnuti bivši pripadnik Ghosts-a. Član vašeg tima je i nemački ovčar Riley, saborac kome izdajete naredbe za napad, a u pojedinim nivoima koristite i kameru na njegovim leđima za pregled i izviđanje terena, te napada iz prikrajka. Kao i u ranijim naslovima, očekuje vas vožnja u stilu visokobudžetnih akcionih filmova, prepuna eksplozija i fijuka metaka.

Magija CoD serijala nalazi se u multiplayer-u. Tu imamo nekoliko novih sistema među kojima je i stvaranje vlastitog vojnika. Možete mu birati opremu, odeću, a po prvi put u serijalu i pol, te igrati kao ženski vojnik. Tu su i dva moda. Squad mode, u kome možete zajedno sa botovima ili sa prijateljima kao što naslov kaže, napraviti odred i boriti se protiv kompjuterski vođenih timova ili drugih igrača. Extinction menja popularni zombi mod iz Black Ops serijala. U ovom modu borite se protiv vanzemaljaca, a glavni cilj jeste uništiti im gnezdo.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte