PS3 Call Of Duty - Black Ops 3

Availability: Na stanju

Novo 1.999,00 din

Korišćeno 1.399,00 din

PEGI 18

First Person Shooter - FPS

ActiVision

Datum izlaska
06.11.2015

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Ušće (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)
  • Knez (Beograd)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.0Ocena

Call of Duty Black Ops III je upravo ono što bi i očekivali od nove CoD igre. Glavni noviteti bi mogli da se pripišu gameplay mogućnostima koje sa sobom nosi setting igre u budućnosti. Međutim ono što je jako važno je to da iako ne previše (zapravo ni malo) inovativna, igra u okviru onoga što nudi daje vrlo ispeglano CoD iskustvo koje je ovaj serijal i učinilo najvećim u industriji zabave sve ukupno. Verujemo da je ovo i bio cilj developerima, ne izmišljati toplu vodu, već ono što je proslavilo serijal, odraditi na što bolji način. Rekli bismo da su ove godine u tome i uspeli.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

High-tech bojištima 2065 godine dominiraju kibernetski implanti, ali tvoje najjače oružje je i dalje vojnik pored tebe. CoD BO3 je explozivan shooter koji savšeno čuva split-second, hair-trigger pucnjavu svojih predhodnika. Novina ovog nastavka je da je svaki aspekat igre - od tehno kampanje do Zombie moda podešen upravo za co-op igru. Lepo je imati fensi nišan ili dodatak na pušci, ali na kraju krajeva, tvoj saborac je taj koji će te izvući iz vatre. Timski Black Ops 3 je jedna od najzanimljivijih i najboljih pucačina.
Postaraj se da ti neko uvek čuva ledja!

Komentari
Što nam ovo radite?
Što ste morali da uklonite campaign? Što ne uklonite samo multiplayer funkciju? I što ste uklonili split screen? Bolje da skinem na PC nego da kupujem za PS3. Molim vas da nesto uradite po tom pitanju.
Vaša Ocena
Komentarisano Radosav / (Poslano 12.11.2015.)

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte