Privilege CARD

Kako postati član Privilege Club-a?

Prilikom svake kupovine za preko 1.000 din. možete postati član Privilege Club-a. Potrebno je da na kasi nakon kupovine popunite formular. Odmah dobijate člansku karticu koju treba pokazivati prilikom svake kupovine da bi se ista evidentirala na vašem računu.

Uslov za članstvo je ostavljanje ispravne e-mail adrese i telefona. Na e-mail adresu ćete dobijaćeti od nas vesti o svim akcijama, ponudama i promocijama u maloprodajnim objektima Games-a. Možete se jednostavno odjaviti, ukoliko ne želite da primate ove informacije. Ipak, neophodno je da u bazi imamo vaše ispravne kontakt podatke da bi sa vama stupili u kontakt ukoliko je to neophodno.

Kada vaša ukupna kupovina (zbir svih računa u Games prodavnicama) pređe 10.000din. (nije vremenski oraničeno), počinjete da ostvarujete popuste prilikom svake kupovine.
 
Ukoliko želite da ostvarite popust i da Vam se kupovina evidentira u našem programu, potrebno je da pokažete Privilege karticu Vašem prodavcu na kasi pre plaćanja. Privilege kartica ne predstavlja sredstvo plaćanja, već dokaz o članstvu u Games-u Privilege Clubu i ostvarenim kupovinama.
 
Sa povećanjem ukupno ostvarenih kupovina u maloprodajama Games-a ostvarujete članske popuste. Usvojena rabatna skala je:

Kategorije Zbir svih računa Popust konzole Popust Igre/Prateća oprema
Srebrni >=10.000din<100.000din 2% 5%
Zlatni >=100.000din<150.000din 3% 7%
Platinasti >=150.000 din 5% 10%

*Napomena: Ovi popusti ne važe za proizvode koji su označeni kao akcijski ili su na posebnom popustu u trenutku kupovine, za kupovinu PRE-PAID kartica i uplatu internet vremena!


Prelazak iz niže u višu kategoriju

Prelazak iz niže u višu kategoriju se automatski ostvaruje kad vaš ukupni promet u našim radnjama predje granične vrednosti koje su prikazane u tabeli.


Prelazak iz više u nižu kategoriju

U slučaju da prođe 6 meseci od poslednje kupovine, član Privilege kluba automatski prelazi iz više u nižu kategoriju popusta. Za slučaj da prodje više od godinu dana od poslednje kupovine član kluba gubi pravo na popuste.


Prednosti posedovanja Games Privilege Club kartice

  1. Popusti pri kupovini
  2. Obaveštenja o promocijama, akcijama, rasprodajama I novitetima na e-mail
  3. Nagrade za najbolje i najvernije kupce (na kraju godine)


Prednost! Vašu karticu mogu koristiti i Vama bliske osobe, s tim sto se kupovine sabiraju samo na jedan račun, odnosno na jednog člana na čije ime glasi Privilege Club card.

Svi Vaši podaci su dobro čuvani i fima Games d.o.o. se obavezuje da ih neće ustupiti trećem licu, a Games d.o.o će ih koristiti isključivo za potrebe Privilege CLUB-a.