PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
PS5 El Paso Elsewhere
Playstation 5

PS5 El Paso Elsewhere

16
Šifra artikla: PS50589
Barkod: 5056635608970

El Paso Elsewhere igra za PS5 je indie neo-noir horor pucačina koju je razvio Strange Scaffold. U igri preuzimaš ulogu Jamesa Savage-a, koji se suočava sa svojim najvećim strahovima dok se bori protiv natprirodnih neprijatelja, uključujući svoju bivšu devojku Draculae. Igra kombinuje intenzivnu akciju sa mračnom, noarovskom estetikom.

  • Nova
    3.999,00 RSD
    3.799 ,00 RSD
3.999,00 RSD
3.799,00 RSD
3.799,00 RSD
Ušteda: 200,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 20.09.2024
Sačuvajte u listi želja

El Paso Elsewhere igra za PS5

El Paso, Elsewhere igra za PS5 je akcioni horor naslov u kojm igrači preuzimaju ulogu detektiva u mračnom i uzbudljivom svetu. Radnja igre se odvija u neobičnom, noćnom El Pasu, gde misteriozni događaji i natprirodni fenomeni preplavljuju grad.

Igra se odvija u mračnom, distopijskom svetu grada El Pasa, gde je stvarnost pomešana sa natprirodnim elementima. Istraživaćeš različite lokacije u ovom gradskom okruženju, koje je ispunjeno neobičnim i zastrašujućim stvarima.

Gejmplej se zasniva na kombinaciji akcije i horora, sa naglaskom na istraživanje i borbu. U igri ćeš koristiti različite vrste oružja i sposobnosti kako bi izašao na kraj sa neprijateljima i rešavao zagonetke.

Glavni lik je detektiv koji je suočen sa serijom misterioznih događaja i natprirodnih pojava. Kroz istraživanje,otkrivaćeš tajne grada i suočavati se sa vlastitim strahovima.

Igra koristi tamnu i zloslutnu atmosferu koja je naglašena uz pomoć grafike i zvučnih efekata. Vizuelni stil igre često uključuje mračne tonove i neobične prikaze koji doprinose osećaju napetosti i misterije. 

Takođe, omogućeno je komuniciranje sa likovima u igri, istraživanje različitih oblasti i traženje tragova koji pomažu u razumevanju priče i rešavanju zagonetki.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nighthawk Interactive
Tip proizvoda: Playstation 5
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PS5 igre
Izdavač Nighthawk Interactive
Pegi Rating 16
Platforma Playstation 5
Žanr Pucačka
Datum izlaska20.09.2024