PCG World of Warcraft Legion

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 5.999,00 din

PEGI 18

MMO

Blizzard

Datum izlaska
30.08.2016

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

9.0Ocena

Sat na kuli otkucava 3. Duboka je noć, ali niko ne spava. Stormwind je na nogama. Deca, žene, starci, vojska koja u kolonama napušta barake i kroz špalir sugrađana ujednačenim koracima maršira prema luci. Klinci bojažljivo izviruju iza majki i pitaju, ko su svi ovi ljudi u metalnim oklopima? I sam sam među njima. Zadatak nam je jednostavan ali smrtonosan. Udarac u srce zveri, na Broken Shore.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

KRALJEVSTVA ĆE GORETI

Grobnica Sargerasa je ponovo otvorena i demoni Burning Legiona ulaze u naš svet. Njihova zastrašujuća sila fokusirana je na prizivanju Mračnog Titana na Azaroth i već su locirali ključ njegovog povratka.
Pošto su Horda i Alijanca razoreni, samo ti možeš uzeti legendarna oružija Warcraft-a, pretražiti drevni Breken Isles za relikvije Titana i izazvati Legion pre nego što zadnja nada Azerotha umre.
Pripremite se šampioni. Izumiranje je neminovno.

Progoni svoj plen kao Demon Hunter

Dominiraj svojim protivniciam kao Demon Hunter izgnanik zbog koriščenja užasnih moći Legije. Demon Hunter može da koristi zabranjene moći i da se preobrazi u zastrašujuće demonske oblike. Fokusiraj se na Havoc i uništi svakog ko stoji na tvom putu pomoću vatrenih demonskih napada. Ili se specijalizuj za Vengance i stani ispred svakog protivnika i izdrži njihove najstrašnije napade koji samo hrane tvoju mržnju.

 

 

 

 

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte

Povezani proizvodi