PCG World of Warcraft: Battle of Azeroth Pre-purchase Box

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 5.499,00 din

PEGI 12

MMO

Blizzard

Datum izlaska
21.09.2018

Novo Preorderi

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Trenutno primamo rezervacije za Battle of Azaroth, datum izlaska 28.02.

Kupovinom Pre-purchase boxa kupac dobija bonuse u World of Warcraft igri odmah a biće u mogućnosti da odmah pokrene Battle for Azeroth čim ekspanzija bude zvanično izašla. Za sada je datum izlaska ekspanzije pre ili najkasnije do 21. septembra 2018. godine. Za igranje ove ekspanzije je neophodno imati na nalogu World of Warcraft i World of Warcraft: Legion.

Azaroth je platio užasnu cenu da bi zaustavio apokaliptični marš Legije. Iako su rane sveta zalečene, uništeno poverenje između Alijanse i Horde će možda biti najteže popraviti.
U WoW Battle for Azaroth, sedmoj ekspanziji World of Warcraft, pad Legije pokrenuo je niz katastrofalnih događaja koji su oživeli konflikt koje se nalazi u srcu Warcraft sage. Dok počinje novo doba ratovanja, heroji Azarota kreću na putovanje da regrutuju nove saveznike, sakupe najmoćniji resurs na svetu da bi promenili tok rata i borili se na nekoliko frontova i utvrdili ko će da vodi Azarot u njegovu nesigurnu budućnost.

 • Istraži dva nova kraljevstva. Kao heroj Alijanse, putuješ u pomorsko kraljevstvo Kul Tiras, dom Jaine Praudmoore. Kao šampion Horde, ideš u Zandalar, kako bi regrutovao trolove i njihovu pomorsku silu.
 • Novi saveznici. Zasluži naklonost Lightforged draenei, Highmountain taurena, Nightborne, Void elfova, Dark Iron patuljaka i Zandalari trolova i dodaj ih svojoj frakciji.
 • Pljačkaj Ostrva Velikog Mora. Borite se u gropama od tri igrača dok se trkate sa lukavim protivnica ili neprijateljskim igračima u skupljanju resursa za ratni pohod.
 • Jurišaj na borbeni front. Kreni na front i učestvuj u velikim co-op borbama sa 20 igrača u novom PVE modu inspirisanom klasičnim Warcraft RTS borbama.
 • Ojačajte svoj oklop moćima titana. Preuzmite kontrolu na Srcem Azarotha, legendarnom ogrlicom i napuni je Azeritom, novim resursom pomoću kojeg oklop dobija nove moći i statistike.
 • Povežite se kroz zajednicu. Nađi avanturiste koji dele ista interesovanja kroz novi Communites sistem u igri i učlani se u grupe kroz servere.

Pre-purchase vam omugućava:

 • Boost jednog lika na 110LVL
 • Mogućnost da zaradite nove 4 igrive rase (prvo ćete morati da dobijete reputaciju sa njima)
 • Horda: Highmountain Tauren, Nightborne Elves
 • Alijansa: Alliance: Lightforged Draenei, Void Elves
 • Misije da osvojite heritige oklop

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte