PCG World of WarCraft 5.0 - WoW & Burning Crusade & Lich King & Cataclysm & MoP & WoD

Availability: Na stanju

Novo 1.999,00 din

PEGI 12

MMO

Blizzard

Datum izlaska
01.01.2000

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Delta City (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)
  • Stadion (Beograd)
  • Knez (Beograd)
  • Promenada (Novi Sad)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

World of WarCraft Battlechest 5.0 sadrži mesec dana besplatnog igranja i sve ekspanzije do Battle for Azeroth. Može se iskoristiti samo jednom po nalogu.

Postoji heroj u svakome. Heroj koji žudi za epskim avanturama. Za velikim dostignućima. Heroj koji se smeje neprijatelju u lice i juriša bez straha. Ovaj heroj živi za hrabrost i pronalazi saveznike u istomišljenicima koji čine mogućim stvari za koje niko ne bi mislio da su moguće i onda zajedno savladavaju izazove pred njima. Ukoračite u svet Warcraft-a i povežite se sa milionima heroja moćnih poput vas.

Otkrijte kontinuiranu priču Warcraft-a u toku hiljada quest-ova. Suočite se sa moćnim zmajem Blackrock Spire-a, pročistite Nemrtve iz nadirućih hramova Stratholme-a i još mnogo, mnogo više.

Istražite šiljate i snežne vrhove, brojne planinske tvrđave i okrutne vetrovite kanjone. Gledajte cepeline kako preleću preko uzavrelih bojišta i borite se u epskim opsadama. Mnoštvo legendarnih iskustava čeka na vas. Iskusite online svet mitova, magije i beskrajne avanture. Šta čekate? Probudite svog unutrašnjeg heroja. Uđite u svet Warcraft-a.

- Igrajte solo ili se pridružite drugim herojima dok se probijate kroz široki pejzaž sveta u ratu.

- Tim Blizzard Entertainment-a konstantno stvara nove avanture za doživeti, zemlje za istražiti i čudovišta za uništiti. Epska potraga se nikad ne završava.

- Istražite proširivu okolinu koja je, jednom rečju- legendarna. Grafika teče glatko tako da možete slobodno uživati u avanturi bez bespotrebnog čekanja.

- Uredite izgled svog lika, njegove talente i opremu i tako stvorite samo vašeg jedinstvenog heroja u svetu Azeroth-a. Dizajnirajte tunike svog udruženja i proširite svoju slavu - ili ozloglašenost.

World of WarCraft Battlechest 5.0 sadrži mesec dana besplatnog igranja.

Posle prvog meseca se plaća mesečna pretplata putem prepaid kartica.

Komentari
Da li ima u prodaji?
Vrh, steta sto nema sad, da li ce biti u skorije vreme? Pozdrav
Vaša Ocena
Komentarisano Marko / (Poslano 15.12.2015.)

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte

Povezani proizvodi