PCG Street Fighter 5

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Standardna cena: 3.499,00 din

Novo

Special Price 1.499,00 din

PEGI 12

Borilačka

Capcom

Datum izlaska
16.02.2016

Akcija

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.0Ocena

Mnogo godina pre igraonica, multimilionskih turnira i uopšte pojma eSports, takmičili smo se na arkadnim aparatima u takozvanim buvarama i fliperanama. Među brojnim mašinama je bio kralj, Street Fighter 2, igra u kojoj su se rešavali najveći megdani i trošio i poslednji dinar od novca za užinu. Ko bi rekao da je od tog vremena prošlo više od dve decenije? Vremena su se menjala, igre su dolazile i odlazile, ali se Street Fighter nekako uvek održao, kroz nebrojena izdanja i proširenja, da bi pred nama bio potpuno novi sa brojem 5 u naslovu.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Street Fighter V nasleđuje side-scrolling borbeni sistem svojih prethodnika, u kom dva borca koriste različite napade i posebne sposobnosti da pobede svog protivnika.
Igra ima 16 boraca, od kojih su četiri nova u Street Fighter seriji. Preko redovnog ažuriranja igre, dodaće se još boraca, počevši od šest trenutno planiranih tokom 2016. godine.
Street Fighter V poseduje filmski režim priču koja služi da se premosti jaz između Street Fighter III i Street Fighter IV, sa M. Bison i Shadaloo u ključnu ulogama.

Dostupno i za:Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte