PCG Prey 2017

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Standardna cena: 7.499,00 din

Novo

Special Price 3.999,00 din

PEGI 18

Akcija - Avantura

Bethesda

Datum izlaska
05.05.2017

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.9Ocena

Prey stvarno ima sve što jedna AAA igra treba da ponudi. Naslov je izuzetno bogat sadržajem, pa će vam trebati puno vremena da istražite čitav Talos I. Pogotovo ako volite da zavirite u svaki ćošak, Prey će uvek nagraditi svakog igrača koji ne bude samo protrčao kroz prostoriju. Od sitnica, do nekih većih otkrića vezanih za priču, budite sigurni da će vaš istraživački duh biti veoma zadovoljen.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

U igri Prey, budite se 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca. Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love. Dok kopate po tajnama stanice i svojoj prošlosti, morate preživeti koristeći alate koji su oko vas - vaš um, oružje i neverovatne sposobnosti. Sudbina stanice i svih na njoj je u vašim rukama.

Ništa nije onako kako izgleda. Kao Morgan Yu pronađite tragove i otkrijte istinu o vašoj prošlosti. Kakva je vaša uloga u planovima TranStar-a i kakva je to misteriozna pretnja koja besni po stanici?

Talos I svemirska stanica predstavlja najviše dostignuće privatnog svemirskog istraživanja. Istražite raskošnu letelicu dizajniranu da pokaže sav luksuz 1960-tih i njene mnoge hodnike koji kriju bezbrojne tajne.

Vanzemaljci su tu i pokušavaju uništiti svoj plen a vi, kao posledjni preživeli, morate ih sprečiti u tome.

Preuzmite vanzemaljske sposobnosti i razvijte jedinstvenu kombinaciju kombinaciju veština koje dodatno možete unaprediti. Napravite korisne item-e pomoću nacrta uz pomoć raznoraznih sprava i alata koji se nalaze pa svemirskoj stanici da bi lakše prebrodili sve opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte