PCG Kingdom Come - Deliverance Royal Edition

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 3.999,00 din

PEGI 18

Akcioni RPG

Deep Silver

Datum izlaska
11.06.2019

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Kingdom Come: Deliverance vas vodi u epsku avanturu u Rimskom carstvu. Osveti svoje roditelje, bori se sa agresorima, idi na misije koje menjaju igru i donesi važne odluke. Istraži veličanstvene zamkove, ogromne šume, sela i bezbroj drugih lokacija u srednjem veku.

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition sadrži

  • Osnovnu igru i sve DLC
  • Treasures of the Past - Mape blaga lordova prognanih od strane kralja Sigismund-a. Mape vode do blaga patriota, bandita i prevaranata.
  • From the Ashes - Kao tek postavljeni sudski izvršitelj, moraš odlučiti koje građavine ćeš iseliti i koje ljude ćeš useliti, takođe moraš rešavati nesuglasice između seljana. Svaka zgrada je jedinstvena i dolazi sa svojim unapređenjima, materijalom i neophodnom radnom snagom, očekuju te teške odluke.
  • The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon - DLC quest bavi se Bold Sir Hans Capon i njegovim pokušajima da očara najlepšu devojku koji je ikad video i njegov uspeh neće zavisiti samo od njegovih veština udvaranja. Zavisi će i od tebe, kao njegovog pratioca da se pobrineš da ova priča ima srećan kraj.
  • Band of Bastards - Treći DLC se fokusira na borbu i manje okršaje. Stari protivnici Sir Radzig-a pljačkaju njegovo imanje, u pokušaju da to spreči, on unajmljuje svog starog prijatelja Kuno od Rychwald, vođe poznatih plaćenika. Naravno trebaju vodiča i ko je bolji za taj posao od Henrija.
  • A Woman's Lot - Naoružana izdržljivošću i čašću, ona se suočava sa budućnošću nasmejana. A pošto su čudni putevi Gospodnji, niko od nas ne može da pretpostavi šta budućnost nosi. Najčešće one od kojih najmanje očekujemo, čeka neverovatna sudbina.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte