PCG Diablo 3 Battle Chest

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 3.999,00 din

PEGI 16

RPG

Blizzard

Datum izlaska
29.11.2016

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Plaza (Kragujevac)
  • Promenada (Novi Sad)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

8.0Ocena

Blizzard je čuo Vaše vapaje, sređen je end-game, sređen je loot, spaljena je aukcijska kuća; Diablo 3 veterani će sad imati igru kakva im i dolikuje. Problem je kod onih kojima se nije svideo D3 na prvu loptu. Naime, ovo je i dalje ista igra, uglancana i sređena „ispod haube“, ali ovo nije Lord of Destruction 2; Reaper of Souls nema čime da privuče nove igrače, a od offline moda ni traga ni glasa. Sve ovo na stranu, ako Vam se iole dopao D3, jednostavno ćete obožavati ROS. Ovo je igra koju zaslužujete , sa pravom old-school atmosferom Diabla, drugačijim monstrumima, klasičnim herojem i praktično beskrajnim gejmplejem.

Pročitajte kompletan opis na - www.play-zine.com
Opis

Detalji

Diablo III:

Dvadeset godina je prošlo od kako je Prvobitno Zlo poraženo i prognano iz Utočišta. Sada se morate vratiti u grad Tristram gde je sve počelo i istražiti glasine o paloj zvezdi jer je na prvi znak ponovnog rađanja zla i predznak da su Konačna Vremena počela.

Zatresite zemlju, raznesite neprijatelje vatrom i ledom, prizovite nezemaljske pomoćnike i još više dok upravljate moćima vaseg naslednog herojstva.

Uništite legije zla, suočite se sa bezbrojnim demonskim zlikovcima, otrijte skrivene potrage na novim lokcijama i pokupite različiti plen svaki put kad igrate. Ne postoje dve iste igre.

Sakupite gomile zlata od leševa palih neprijatelja i iskoristite ga za kupovinu čudesnog oruzja ili pozovite majstore zanatlije da vam iskuju i ojačaju vaš stalnorastući arsenal.

Od tajanstvenih tornjeva Caldeum-a do opsednutih zidina Bastion’s Keep-a smrtni svet je pao pod pokvareni uticaj paklenih moći. Pomozite u odbrani Utočišta koje je na samoj ivici da bude uništeno od demonskih sila.

Diablo III: Reaper of Souls

Prvobitno Zlo besni unutar Black Soulstone-a i vrišti za osvetom i slobodom. Pre nego što je artefakt zapečaćen zauvek Anđeo Smrti Malthael se pojavljuje u smrtnom svetu sa novom svrhom - da ukrade Black Soulstone i okrene njegove moći u svoju korist. I tako počinje kraj.

Neprobojni oklop, sjajno oruzje i veoma, veoma razorna moć nesalomivog novog heroja smrtnog sveta- Krstaša.

Od vijugavih ulica Westmarch-a do prastarih zidina tvrdjave Pandemonium borite se sa smrtonosnim novim neprijateljima kroz čin 5 u Diablo III priči.

Unapredite svog izabranog heroja kroz dodatne nivoe i usput savladajte odvažne nove moći.


Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte