PCG Star Wars Battlefront - Ultimate Edition

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 1.499,00 din

PEGI 16

First Person Shooter - FPS

EA

Datum izlaska
18.11.2016

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Promenada (Novi Sad)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Osetite zlokobni bat koraka AT-AT-a po zaledjenoj tundri Hoth-a. Projurite kroz raskošne šume Endor-a na Imperial motoru dok izbegavate nadolazeću paljbu blastera. Učestvujte u intenzivnim borbama dok eskadrile X-wings-a i TIE fighter-a ispunjavaju nebo. Uronite u epske Star Wars bitke onako kako ste oduvek sanjali i stvorite svoje lične herojske trenutke u Star Wars Battlefront-u.

Učestvujte u multiplayer bitkama na galaktičkom nivou. Borite se na strani Otpora ili Imperije u raznovrsnim multiplayer mečevima za 40 igraca i menjajte pogled između prvog i trećeg lica po želji. Borite se online sa vašim prijateljima ili u uzbudjivim izazovima inspirisanih filmovima dostupnim u solo ili co-op igri.

Zavladajte borbenim poljem sa ikonama Star Wars-a. Igrajte kao neki od nezaboravnih likova Star Wars univerzuma ukljucujuci i Darth Vader-a i Boba Fett-a i sretnite mnoge poznate likove iz originalne triologije poput C-3PO-a i R2-D2-a.

Upravljajte neverovatnim Star Wars vozilima. Uskočite u kokpit X-wings-a, TIE fighters-a pa čak i Millennium Falcon-a za neke od neverovatnih borbi u vazduhu. Zatim borbu premestite na zemlju- vozite različita vozila uključujući i okretne brze motore, masivne ali spore AT-AT-ove i još više.

Uronite u autenticno Star Wars iskustvo. Svaka bitka je oživljena originalnim zvučnim efektima iz filmova i neverovatnim digitalnim replikama pravih Star Wars filmskih modela. Posetite planete iz originalne Star Wars triologije detaljno uradjene sa količinom realnosti bez presedana koja ce vas transportovati u " galaxy far, far away".

Star Wars Battlefront Ultimate Edition ima sve što je fanovima serijala potrebno da ožive svoje fantazije. Kao dodatak Star Wars Battlefront Deluxe Edition-u, Pobunjenici i Imperijalisti ce moci prosiriti svoju galaksiju sa Star Wars Battlefront Season Pass-om koji ukljucuje i cetiri buduce ekspanzije pune novih sadrzaja, dve nedelje raniji pristup i ekskluzivni Shoot First emote.

- 4 epske ekspanzije sa potpuno novim sadržajem smeštenim u Star Wars galaksiju uključujući:
- preko 20 novih komada galakticke tehnologije uključujuci oružja, vozila i Zvezdane karte
- još 4 poznata Star Wars lika za igranje
- 16 dodatnih multiplayer mapa sa novim lokacijama
- 4 uzbudljiva nova igračka moda
- dve nedelje raniji pristup svakoj ekspanziji
- ekskluzivni “Shoot First” emote
- DL-44 Blaster koji je postao poznat zbog Han Solo-a (instant access)
- Ion Grenade (instant access)
- Ion Torpedo (instant access)
- Ion Shock (exclusive emote)
- Victory (exclusive emote)

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte