PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC Sid Meier’s Civilization 7
PC

PC Sid Meier’s Civilization 7

12
Šifra artikla: PC02375
Barkod: 5026555066280

Sid Meier’s Civilization 7 igra za PC donosi revolucionarno novo poglavlje u nagrađivanoj strategijskoj franšizi. U ovoj igri, igrači imaju priliku da izgrade najveće carstvo koje je svet ikada video.

Standard Edition uključuje:

  • Osnovnu igru
  • Tecumseh i Shawnee Pack
  • Nova
    8.999,00 RSD
    8.549 ,00 RSD
8.999,00 RSD
8.549,00 RSD
8.549,00 RSD
Ušteda: 450,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Datum izlaska: 11.02.2025
Sačuvajte u listi želja

Sid Meier’s Civilization 7 igra za PC

Sid Meier’s Civilization VII za PC je strateška igra u kojoj igrači preuzimaju ulogu legendarnog lidera iz istorije kako bi izgradili i upravljali carstvom kroz različite epohe ljudske civilizacije. Cilj igre je razviti svoju civilizaciju, izgraditi gradove, arhitektonska čuda, i nepoznate teritorije i odlučiti da li ćeš sarađivati ili se sukobljavati sa rivalskim civilizacijama.

Igra omogućava igračima da donose strateške odluke koje oblikuju kulturni razvoj njihovog carstva, birajući novu civilizaciju za svaku novu epohu napretka. 

Izgradi carstvo koje će odoleti vremenu: Vodi svoje carstvo kroz različite ere ljudske istorije. Svaka era je svojevrsno bogato i kompleksno putovanje, sa jedinstvenim igrivim civilizacijama, dostupnim resursima, istraživim terenima, pa čak i celim sistemima igranja, što stvara duboko, istorijski uronjeno strateško iskustvo. Teži postizanju značajnih naučnih, kulturnih, vojnih i ekonomskih milestona unutar svake ere kako bi otključali uticajne prednosti u sledećoj!

Razvijaj svoje carstvo sa svakom novom erom: Za izgradnju ostavštine koja zaista traje, prilagođavanje je neophodno. Igra pruža mogućnost kreiranja puta kroz istoriju dok se carstvo igrača preoblikuje na početku svake ere, na osnovu novih relevantnih opcija određenih na osnovu vaših prethodnih dostignuća u igri. Evolucija carstva otključava sveže bonuse u igranju i jedinstvene jedinice, tako da trenutna civilizacija uvek bude na vrhuncu svoje moći.

Igraj kao lider vizionar: Od tradicionalnih državnika poznatih po svojoj vojnoj moći ili političkoj veštini, do vizionarskih lidera koji su ostavili večni uticaj u filozofiji, nauci, ljudskim pravima. Svaki lider poseduje jedinstvenu sposobnost i može se dodatno unaprediti sa prilagodljivim atributima stečenim tokom igranja, omogućavajući da ojačaš ili promeniš svoju strategiju iz jedne ere u drugu. Po prvi put u istoriji franšize, igra pruža mogućnost biranja lidera odvojeno od civilizacije, što daje slobodu kreiranja potpuno nove strategije kombinovanjem i usklađivanjem bonusa koji se stiču tokom igre.

Istraži svet kao nikada pre: Ostavi trag u prelepo detaljnom svetu! Carstva u ovoj igri oživljavaju s ogromnim, raznovrsnim kulturnim stilovima, predstavljenim kroz arhitekturu zgrada i dizajn jedinica. Interakcije licem u lice sa drugim istorijskim liderima smeštaju igrača u mogućnosti i diplomatije i objave rata. Dok se teritorija širi i gradovi nastavljaju da se razvijaju, bogato renderovane panorame carstva besprekorno se povezuju kako bi stvorile živopisnu metropolu.

Testiraj svoje strateške veštine u multiplayer-u: Takmiči se protiv drugih igrača online i dokaži svoje sposobnosti kao veliki lider. Multiplayer mečevi mogu biti epske kampanje kroz više era, ili se mogu odigrati u jednoj eri kako biste uživali u celoj igri u jednoj sesiji. Podržano je igranje između PC-a i konzola, tako da možete igrati zajedno sa prijateljima gde god da se nalaze.

Uživaj u strateškom iskustvu za sve: Sa više od 30 godina nasleđa ovog serijala, Civilization VII nudi ogromna poboljšanja u igranju koja će oduševiti veterane serije i novajlije. Preuređeno iskustvo tutorijala i unapređeni sistemi igranja čine ulazak u Civilization igru lakšim nego ikada, dok će se vraćajući igrači obradovati masivnom setu poboljšanja u igranju. Premesti svoju vojsku kao celinu pod vođstvom komandanta, otključaj bonuse za napredovanje za lidere kroz više sesija igranja, istražuj plovne reke i još mnogo toga!

Tecumseh i Shawnee Pack: Ovaj sadržajni paket dodaje lidera Tecumseha i civilizaciju Shawnee u Civilization VII.

Tecumseh se specijalizuje za diplomatiju i odbranu. Njegova jedinstvena sposobnost, Nicaakiyakoolaakwe, povećava hranu, proizvodnju i borbenu snagu na osnovu broja saveznika.

Shawnee je civilizacija iz Doba istraživanja koja se izdvaja po svojoj sposobnosti da koristi prirodne resurse. Njihova jedinstvena sposobnost, Nepekifaki, donosi više hrane za naselja izgrađena na poljima uz reke, ali blago smanjuje hranu za gradove koji nisu izgrađeni uz reke. 

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: 2K
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Games d.o.o.
Adresa: Stopićeva ulica 6, Novi Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).
Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač 2K
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr Potezna strategija
Datum izlaska11.02.2025

Specifikacija

Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač 2K
Pegi Rating 12
Platforma PC
Žanr Potezna strategija
Datum izlaska11.02.2025