PC Test Drive - Unlimited Solar Crown
PC

PC Test Drive - Unlimited Solar Crown

18
Šifra artikla: PC2326
Barkod: 3665962026085

Test Drive - Unlimited Solar Crown igra za PC je najnovija igra u serijalu Test Drive, koja donosi open-world MMO trkanje. Igra se odvija na potpuno rekonstruisanom ostrvu Hong Kong, koje je verno reprodukovano u razmeri 1:1. Igrači mogu da istražuju ostrvo, kupuju i prilagođavaju automobile, i učestvuju u trkama i društvenim događajima.

Igra sadrži:

  • Ranked ladders
  • Clan Wars
  • Hong-Kong razmeru mape 1:1

Igra je isključivo za online igranje.

  • Nova
    7.999 ,00 RSD
Datum izlaska: 12.09.2024
Sačuvajte u listi želja

Test Drive - Unlimited Solar Crown igra za PC

Test Drive Unlimited Solar Crown za PC je igra koja nudi jedinstveno iskustvo vožnje i životnog stila na ostrvu Hong Konga u razmeri 1:1.

Najnovija inovativna trkačka igra pridaje pažnju na detalje, gde vozači mogu testirati, kupovati automobile direktno iz salona, kastomizovati i prilagođavati ih u radionicama, i prikazivati ih u garaži svog apartmana u Solar Hotelu. Svaki automobil nudi jedinstveno iskustvo vožnje i potpunu imerziju, što gejmerima omogućava da izaberu koji automobil žele da voze svakog dana. Pridruži se organizaciji po imenu Radiant, koja je postavila nove standarde luksuza i pozvala svoje vozače da se takmiče u izvanrednom takmičenju: Solar Crown.

Test Drive Unlimited Solar Crown za PC računar podržava multiplay do 16 online igrača. Istražuj Hong Kong i vozi po mapi koja nikada ranije nije bila prikazana u trkačkim igrama, sa različitim lokacijama za istraživanje. Kompletiraj svoju kolekciju i nabavi ikonične modele od preko 30 proizvođača automobila. Upoznaj druge entuzijaste i kreiraj personalizovani avatar kojim ćeš se predstavljati, i susretni se da drugim ljubiteljima automobila širom planete. Izaberi i vozi za svoj klan, i učestvuj u klanovskim ratovima pridruživanjem jednoj od dve porodice koje se bore za prevlast: Streets ili Sharps.

Igra nudi preko 30 proizvođača automobila, uključujući Ferrari, Lamborghini, Porsche, Bugatti, Koenigsegg i Aston Martin. Igrači mogu da biraju između dva klana, Streets i Sharps, i učestvuju u klanskim ratovima za dominaciju. Takođe, igra ima režim s rangiranjem za kompetitivno utrkivanje.

Na kraju, postani deo elite i izdominiraj nad protivnicima u Ranked režimu takmičenja.

 

Vrsta proizvoda: Video Igra
Proizvođač: Nacon
Tip proizvoda: PC
Količina: 1 kom.
Uvoznik: Iris Mega d.o.o.
Adresa: Gospodara Vučića 176, Beograd
Zemlja proizvodnje: EU
Igra je na engleskom jeziku.
Igra je namenjena evropskom regionu (za igranje na evropskim serverima).
Karakteristika Vrednost
Kategorija PC igre
Vrsta Nova
Izdavač Nacon
Pegi Rating 18
Platforma PC
Žanr Vožnja
Datum izlaska12.09.2024