PCG Dishonored 2

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 3.999,00 din

PEGI 18

Akcija - Avantura

Bethesda

Datum izlaska
11.11.2016

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Reprizirajte ulogu ubice sa natprirodnim moćima u Dishonored-u 2 - sledećem poglavlju nagrađivane Dishonored sage razvijane od strane Arkane Studios-a. U svetu gde se misticizam i industrijalizacija prepliću izaberite da li ćete igrati kao vladarka Emily Kaldwin ili njen zaštitnik Corvo Attano.

Da li ćete izabrati stealth pristup gde vas niko neće primetiti ili brutalni borbeni sistem ili kombinaciju oba stila? Kako iskombinovati jedinstvene sposobnosti, oružja i naprave za eliminaciju neprijatelja zavisi isključivo od vas. Sama priča će se drugacije razvijati u zavisnosti od vasih izbora donešenih kroz samu igru.

Dishonored 2 je smešten 15 godina nakon što je lord Regent savladan a Pacovska kuga otišla u istoriju. Uzurpator sa drugog sveta je zaseo na presto carice Emily Kaldwin ostavljajući sudbinu ostrva na cedilu. Kao Emili ili Corvo putujete izvan legendarnih ulica Dunwall-a do Karnaka, nekada očaravajućeg primorskog grada, u kome se nalazi rešenje za vraćanje Emili na vlast. Naoružani Belegom Autsajdera i moćnim novim sposobnostima pronađite svoje neprijatelje i povratite ono što je zakonski vaše.

Dok istražujete svet, bez obzira da li se probijate kroz gradske ulice ili se šunjate preko krovova, koristite na kreativne načine komplet moći, spravica i jedinstveno prilagođenog oružja svakog lika dok odlučujete kojeg neprijatelja ćete eliminisati a kojeg poštedeti.

Napredno pravljenje amajlija i potpuno nove grane unapređenja omogućuju vam da uredite svoje moći na mnogo različitih načina. Postanite živa senka i tiho uhodite vaše mete, povežite neprijatelje kako bi podelili istu sudbinu i opčinite svoje neprijatelje i zagospodarite njihovim umovima. Za ispunjenje vaših ciljeva imate na raspolaganju skoro beskonačne kombinacije nasilja, borbe, moći i oružja.

Iz prljavih ulica Dunwall-a punih pacova do raškosnih, egzotičnih obala propadajućeg Karnaka uronite u stilizovane lokacije kreirane od strane vrhunskog umetničkog tima Arkane-a. Svet je karakter za sebe sa svojom bogatom pricom, arhitekturom i zanimljivim likovima. Jedinstven je i po lokacijama misija poput Distrikta prašine opustošenog olujama prašine i zaraćenim frakcijama i kućom ludaka sa pomerajućim zidovima, smrtonosnim zamkama i vojnicima na navijanje.

Dishonored 2 je prelepo oživljen sa novim Void Engine-om, dizajniranim da podrži vrhunski crtež i iskoristi pun potencijal moćnog hardvera koji ova generacija nudi. Void Engine omogućava znacajna unapredjenja svih sistema igre uključujući i stealth i borbenu AI, osvetljenje i grafiku, impresivno detaljnu urbanu okolinu i prezentaciju priče.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte