Online naručivanje

Kako poručiti

Koristeći polje za pretragu ili preko odgovarajućih menija - PC, PS3, Akcije... pronađite željene igre ili hardver. Ukoliko je artikal dostupan dugme sa slikom korpe će biti omogućeno, klikom na njega artikal će biti sačuvan u korpu. U zaglavlju sajta kliknite na korpu. Odavde možete nastaviti kupovinu ili pogledati sadržaj Vaše korpe i zaključiti porudžbinu. Artikli koji trenutno nisu dostupni neće imati mogućnost klika na ikonicu korpe a cena će biti svetlije boje. Klikom na naziv artikla otvara se strana sa dodatnim informacijama o proizvodu kao i o dostupnosti u našim prodavnicama.

Za kraj kupovine kliknite na ikonicu ''Korpa'' koje se nalazi u desnom uglu zaglavlja sajta. Otvoriće se mali prozor u kome možete proveriti sadržaj korpe i ujedno zaključiti kupovinu. Klikom na dugme "Naplata" otvoriće Vam se strana za prijavljivanje. Ukoliko niste registrovani na našem sajtu, na ovoj strani to možete učiniti. Moguće je završiti kupovinu i kao gost, u kom slučaju se preskače registracija i dolazi do ekrana za unos podataka za dostavu.

Posle uspešnog prijavljivanja na sajt ova strana će vam prikazati podatke za dostavu (možete izabrati dostavu na drugu adresu). Takođe možete izabrati i da li želite da naručene artikle preuzmete u radnji ili da vam budu dostavljeni putem kurirske službe kao i način plaćanja - online karticom, pouzećem ili uplatom po predračunu. U polju ispod možete ostaviti komentar i poručivanje se završava klikom na ''Pošalji porudžbinu''. Nakon uspešnje porudžbine, na e-mail će vam stići automatska poruka sa podacima porudžbine.

Dostava je besplatna za porudžbine u vrednosti od 1999 dinara.

Porudžbine se procesiraju radnim danima od 8:00 do 16:00h. Ukoliko nakon jednog radnog dana niste dobili odgovor na vašu porudžbinu, kontaktirajte nas.

 

Načini plaćanja


Porudžbine je moguće platiti na tri načina:

  • Online, karticama VISA, MasterCard i Maestro
  • Po predračunu
  • Pouzećem

Plaćanje karticama je najbrži i najpopularniji vid plaćana u svetu i kod nas. Ukoliko vaša kartica nema bezbednosni kod (trocifrena šifra ispisana na poleđini ili u specijalnom odeljku na samoj kartici) isti možete dobiti na zahtev od vaše banke. Kupovine obavljene ovim putem se trenutno obrađuju i poručeni artikli će biti poslati u najkraćem mogućem roku (videti odeljak dostava).

Plaćanje po predračunu funkcioniše u nekoliko koraka:

  • Nakon što je porudžbina obrađena, prosleđuje se jednoj od naših prodavnica koja izdaje predračun (profakturu) i zajedno sa slikom uplatnice vam šalje e-mail. Ukoliko imate potrebu da nas kontaktirate u veži sa porudžbinom, molimo da nazovete isključivo radnju koja vam je poslala predračun (kontakt telefon radnje se nalazi u PDF fajlu predračuna u gornjem desnom uglu)
  • Na osnovu podataka sa uplatnice potrebno je izvršiti uplatu preko banke, pošte ili e-banking sistema
  • Kada banka proknjiži vašu uplatu radnja koja je slala predračun sprema paket sa naručenim artiklima, fiskalnim i gotovinskim računom, otpremnicom i garancijom (ukoliko proizvod ima pisanu garanciju) i šalje pri sledećoj poseti Dexpress kurira (videti: dostava).

Plaćanje pouzećem se vrši lično DExpress kuriru prilikom dostave. Nakon odabira ovog načina plaćanja bićete kontaktirani od strane jednog od naših prodajnih mesta radi potvrdjivanja adrese za dostavu i iznosa za naplatu.

 

Dostava

Dostava se vrši radnim danima i subotom putem kurirske službe DExpress . Ukoliko je vrednost porudžbine preko 1999 din. dostava je besplatna. Služba DExpress pakete iz naših radnji preuzima radnim danima (ne i vikendom). Uplate za porudžbine (po predračunu ili karticama) koje prođu posle 12h, zbog termina preuzimanja paketa, šalju se prvog sledećeg dana. Uplata karticom se u našem sistemu vidi praktično momentalno. Uplate preko računa, zavise od banke u kojoj je izvršena uplata i obično se vide nakon par sati (najkasnije sledećeg jutra).

Kurirska služba DExpress dostavlja pakete za 1-2 radna dana. Najčešće (posebno u velikim gradovima) je isporuka za 1 dan. U slučaju manjih mesta, može da bude nešto više, posebno ako je u pitanju isporuka subotom. Za detaljnije informacije o radu DExpress i u slučaju nekih specijalnih zahteva (dostava u određenom terminu) molimo kontaktirajte DExpress centar u svojoj opštini ili nazovite besplatni Call centar: 011 331 33 33

*Napomena: dostava se vrši samo na teritoriji Republike Srbije

 

Informacije

Za informacije o porudžbinama možete nas kontaktirati na više načina:

  • Fiksni: 011/ 40 22 668
  • Mobilni: 063/ 10 48 515
  • E-mail: [javascript protected email address]
  • Skype: games.porudzbine

Radnim danima od 8:00 -16:00 časova.

Kliknite ovde da se vratite na početak strane