Mi Electric Scooter Black

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 59.999,00 din

Xiaomi

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Materijal - Čvrst ram MI električnog trotineta je izrađen od aluminijuma koji se koristi u avio industriji. Ova vrsta aluminijuma ima odličnu termalnu provodnost I visoku otpornost na koroziju, što trotinetu obezbeđuje dugotrajnost. MI električni trotinet je sklopiv I teži svega 12,5 kg I lako se može nositi niz I uz stepenice, odnosno na mestima na kojima vožnja nije moguća.

Kako radi električni trotinet - Svaki detalj MI električnog trotineta je dizajniran da bude jednostavan. Trotinet se uključuje samo jednim pritiskom na dugme, a tu su I crveni naglašeni detalji koji mu daju moderan I lepši izgled. MI električni trotinet je napravljen da izgleda dobro I funkcioniše dobro, u isto vreme.

Prednje svetlo- MI električni trotinet je opremljen izuzetno jakim prednjim svetlom snage 1,1W I dometa do 6 metara, a koje je od esencijalnog značaja za nočnu vožnju, ali ga ne poseduju svi trotineti.

Crveno svetlo pri kočenju - Dok kočite, zadnje crveno svetlo će intenzivno trepereti I tako upozoriti pešake I druge učesnike u saobraćaju.

Sistem kočenja - MI električni trotinet poseduje kočioni disk I eABS regenerativni system protiv blokiranja kočnica za sigurno I bezbedno zaustavljanje uz put kočenja za samo 4m.

Anti-šok gume za udobniju vožnju - Velike gume, prečnika 8,5 inča odlično apsorbuju udare o neravnine na tlu I poseduju teksturu koja sprečava klizanje. U sinergiji sa elektro-motorom bez četkica, snage 250W, MI električni trotinet će vam pružiti nezaboravno iskustvo u vožnji.

Inteligentno upravljanje energijom - Više udruženih baterija kompanije LG, kapaciteta 18.650 mAh, omogućavaju I do 30 km vožnje uz samo jedno punjenje.Inteligentno upravljanje energijom putem aplikacije za mobilne uređaje pruža uvid u stanje I ispravnost baterija I momentalno obaveštava korisnika u slučaju bilo kakvog problema.

Obnavlja I regeneriše energiju - Kako bi produžio autonomiju baterije, MI električni trotinet tokom vožnje konvertuje kinetičku energiju u električnu. Trotinet je opremljen I regenerativnim kočionim sistemom koji obezbeđuje dodatnu snagu. Na ovaj način su poboljšane performance kočnica u slučaju opasnosti, a istovremeno se poboljšava I trajanje baterije.

Statistika vožnje u aplikaciji - Pretvorite vaš telefon u kontrolnu tablu. Dovoljno je da putem Bluetooth veze uparite MI električni trotinet sa vašim telefonom da biste dobili informacije o trenutnoj brzini, preostaloj energiji u bateriji I druge relevantne informacije o vožnji, u realnom vremenu. Najbolje iskustvo u vožnji je zagarantovano periodičnim ažuriranjem softvera trotineta.

SPECIFIKACIJE

Dimenzije:
Rasklopljen: 1.080 x 430 x 1.140 mm
Sklopljen: 1.080 x 430 x 490 mm

Veličina točkova: 8.5"

Maksimalna snaga: Snaga motora: 250 W, maksimalna trenutna snaga: 500 W

Maksimalni nagib: 14°

Maksimalna nosivost: 100 kg

Baterija: 18.650 mAh

Maksimalna brzina: 18 km/h

Doseg: 30 km

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte