Konzola XBOX ONE 1TB Slim White + Gears Of War 4

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Standardna cena: 45.999,00 din

Novo

Special Price 42.999,00 din

Microsoft

Akcija

Ovaj proizvod je trenutno dostupan u sledećim prodavnicama:

  • Delta City (Beograd)
  • Bazaar (Novi Sad)
  • Ušće (Beograd)
  • Vulkan (Beograd)
  • Plaza (Kragujevac)

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

 Osetite šta znači igranje na konzolama nove generacije. Moćni hardver obezbeđuje grafički prikaz koji će zadovoljiti i najzahtevnije korisnike. Igrajte sa igračima iz celog sveta koristeći XBOX Live. Pored igranja, možete pratiti i vaše omiljene TV emisije ili gledati filmove. 

Igrajte se sa drugarima na mreži od preko 300.000 servera dizajniranoj za maksimalne performanse. Pronađite nove protivnike koji su bližei vama po načinu igre, koristeći SMart Match za spajanje igrača. Svoje najbolje trenutke pretvorite u filmiće koje možete podeliti sa prijateljima ili emitujte prosto svoje igranje uživo. Brzo se možete prebaciti na aplikacije i povezati se sa prijateljima putem Skypea u HD.

XBOX One konzola je dizajnirana da zadovolji današnje potrebe kupaca koji nema mnogo vremena i želi da sve dobije brzo i jednostavno. Download updatea se odigrava u pozadini, tako da korisnik to i ne primećuje, kada pauzirate igranje igre, to se dešava brzo i efikasno, tako da nastavljate tačno na mestu gde ste zastali.

Konzola dolazi u paketu sa Gears of War 4 igrom.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte