Konzola Playstation 4 500GB Black Slim + Fortnite Playstation 4 + Dodatni DS4 + PS4 FIFA 18

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Sony

Akcija

49.999,00 din

* Obavezna polja

49.999,00 din

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Savršen paket za sve koji žele Playstation 4 konzolu. Pored same PS4 konzole od 500GB na poklon dobijate dodatni Dualshock 4 gamepad u boji po izboru, kao i dve igre FIFA 18 i trenutno najpopularniju igru na svetu Fortnite.

Fortnite

Fortnite Battle Royal je PvP mod u Fortnite igri za 100 igrača. Igraj sam ili u ekipi od četiri igrača, skupljaj resurse, oružija, pravi kuće...i oslobodi haos na okolinu koju možeš da uništavaš u intenzivnoj borbi. Zadnji koji ostane je pobednik.

FIFA 18

EA SPORTS™ FIFA 18 stanjuje liniju između virtuelne realnosti i života, oživljavajući igrače, timove i atmosferu najbitnije sporedne stvari na svetu.
Alex Hunter se vraća sa gomilom fudbalskih zvezda i talenata. Budućnost je svetla, svet priča o Alexu...ali žvot u fudbalu nije uvek fer.
Najveći napredak u istoriji FIFA serijala donosi Real Player Motion Tehnology sa potpuno novim sistemom animacija koji omogućavaju nov nivo odziva i ličnosti igrača - sada igrači kao Kristijano Ronaldo se zaista kreću i ponašaju kao na terenu.
Najbolji od najboljih. Igraj sa ikonama i legendama fudbala u FIFA 18 Ultimate Team na PS4, Xbox One, Nintendo Switch i PC.

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte