Dzojstik Razer Panthera Playstation 3 Playstation 4

Rejting: Bez ocena

Availability: Nema na stanju

Novo 33.999,00 din

Razer

Exclusive

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Ovaj uređaj je nastao kao rezultat godina zajedničkog arkadnog i gejmerskog iskustva profesionalnih igrača, kao i Razer community-ja. Razer Panthera je borilački džojstik razvijen i usavršen "putem kojim se ređe ide" - kroz veliki broj prototipova, kroz napornu i dugotrajnu beta fazu, Napravljen je tako da ga igrači prosto vole. Pored lako dostupnog dodatnih "tajnih" pregrada (na dodir dugmeta) i sam džojstik sa svih 10 dugmića možete potpuno izmeniti tako da odgovara vašim potrebama.

U svojoj suštini Razer Panthera je borilačka mašina turnirskog ranga napravljena da tvoje igračke kvalitete podigne na maksimum. Prilikom izrade korišćene su visoko kvalitetne Sanwa komponente - 10 viosko responsivnih dugmiša i 8-direkcioni džojstik, tako da je udarac siguran i precizan uvek i konstantno - u svakoj partiji.

Ako spadate u kategoriju ljudi koja "voli da prčka" i menja performanse svoje opreme, onda je ovo uređaj za vas. Unutrašnjost Panthere je lako dostupna i prosto poziva da se "tu nešto izmeni". Možete menjati dugmiće, džojstik, a i sam donji deo džojstika je napravljen tako da dozvoljava dodatna ušrafljivanja i proširenja.

Pritiskom na dugme, otvara se unutrašnji skladišteni prostor Razer Panthere. Idealan prostor za dodatni screw-lock kabl (koji dolazi uz uređaj), bat top džojstik kao i šrafciger. Mesta ima i za dva dodatna dugmeta, tako da si siguran kada kreneš na turnir da te ništa ne može iznenaditi.

"The Razer Panthera feels really smooth when its rests on my lap. The weight and size makes it really comfortable for focusing on execution and my game plan."
RZR|Xian, Street Fighter V, 2013 EVO Champion

"I love so much Razer Panthera's awesome design and perfect layout. And I can play on PS3, PS4, PC without any converter. I really waited very long time for this stick. Razer Panthera is best stick in my life."
RZR|Infiltration, Street Fighter V, Four-time EVO Champion

Komentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte