XBOX
22.07.2024.
Autor: GameS

Wolverine i Deadpool kontroleri čudnog oblika

Želimo ih!

Jedinstveni, čudni i poželjni Xbox kontroler inspirisan predstojećim filmom Deadpool & Wolverine već nekoliko dana izaziva reakcije ne samo među gejmerima. Iako svi hvale vernost kontrolera ka Deadpoolovom karakteru, mnogo je onih koji bi želeli da kontroler nije deo nagradne igre na društvenim mrežama, već da je dostupan za kupovinu. Mnogo je onih koji će se iz sve snage potruditi da osvoje ovu stvarčicu putem zvaničnih pravila konkursa. Ali, kako god da pogledamo, ovi kontroleri (jer se naravno pojavio i Wolverine) su tema razgovora.

I sigurni smo da ova tema neće postati dosadna jer... kako se ispostavilo, zadnjica koja čini deo kontrolera nije trajno pričvršćena!

Možete skinuti zadnjice sa kontrolera

Velike zadnjice koje se nalaze na zadnjem delu kontrolera su uklonjive. One su samo magnetni dodatak na poleđini prilagođenog crvenog ili žutog Xbox kontrolera.Jer... ako bi zadnjice bile trajno pričvršćene za kontroler, kako bi se menjale baterije?

Nagradna igra

Xbox je prošle nedelje preuzeo internet kada je otkrio svoju najnoviju nagradnu igru sa Deadpool & Wolverine temom. Iako je svaka nagradna igra velikog brenda interesanta, ova je specifična jer kontroleri koji dolaze uz konzolu imaju Deadpoolovu i Vulverinovu zadnjicu isklesane na zadnjoj strani. Kao podsetnik da je treći deo Marvelove Deadpool trilogije jednako o Wolverineu kao i o "The Merc With A Mouth", Xbox je upravo otkrio i odgovarajući Wolverine kontroler.

Interesantno je da su stanovnici Edmontona, Alberta, saznali za Wolverine kontroler pre ostalih, jer je jedinstveni dizajn tehnički otkriven putem bilborda u tom kanadskom gradu. Bilbord prikazuje kontroler sa minijaturnim Deadpoolom koji udobno sedi na sredini zadnjice, da se ne izražavamo drugačije. Nažalost, Wolverine nema odgovarajuću Series X konzolu kao Deadpool, što se uklapa u narativ Xboxa da je ovaj kontroler napravljen na brzinu zbog zahteva fanova da i Wolverine dobije kontroler sa zadnjicom.

Nagradna igra za Wolverine kontroler još nije otvorena, tako da nije jasno koliko ovih kontrolera će Xbox pokloniti. Xbox je jednostavno poručio ljudima da prate Microsoftov Instagram profil, gde će se uskoro pojaviti post sa heštegom #MicrosoftCheekySweepstakes.

 

Prodaja kao zahtev većine

Iako je ograničenje konzola za nagradne igre razumljivo, kada bi kontroleri koji dolaze uz njih bili dostupni za prodaju, doneli bi puno novca. Deadpool i Wolverine kontroleri sa zadnjicama su možda do sada najinteresantniji i samim tim najbolji primer toga do sada.Spisak zainteresovanih se svakoga dana uvećava a koliko bi ih bilo, možemo zamisliti.

I da, za one koji su se i to pitali, zadnjice nisu mekane!

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Xbox Series S, najmanja, najslađa Xbox konzolu ikada. Iskusite brzinu i performans...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
44.999,00 RSD
Vrsta
Nova
44.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Predstavljamo Xbox Series X. Reprodukujte hiljade naslova iz četiri generacije konzola ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
73.999,00 RSD
Vrsta
Nova
73.999 ,00 RSD

Slični članci

07.
Jan.
2021.
XBOX
Ko pita, ne skita... Tako misli i Bil Gates.
18.
Nov.
2020.
XBOX
Nik je na svom EmuGlx kanalu prvi u Srbiji raspakovao konzole sledeće generacije!