XBOX
12.06.2024.

Xbox Games Showcase 2024 - Igre XBOX Studija

Activision, Bethesda, Blizzard...

Xbox Games Showcase 2024 - šta nas čeka ove godine?

Na ovogodišnjem Xbox Games Showcase 2024, igrači širom sveta dobili su uvid u veliki broj igara kojima mogu da se raduju. Fanovi Activision-a, Bethesda-e, Blizzard-a, Xbox Game Studios-a i brojnih partnera koji razvijaju igre za Xbox uživali su u najavama novih igara i povratku omiljenih franšiza.

Igrači mogu da se raduju povratku omiljenih serija sa igrama kao što su Gears of War: E-Day i Doom: The Dark Ages, novim izgledima igara kao što su State of Decay 3, Indiana Jones and the Great Circle, Perfect Dark, i South of Midnight, otkrivanju igre Starfield: Shattered Space, i mnogo toga još.

Takođe, prikazana je najava ekspanzije za World of Warcraft pod nazivom The War Within.

 

Nova Xbox Hardverska Rešenja

Najavljena je nova Xbox hardverska opcija sa tri nova modela Xbox Series X|S konzola koje će se pridružiti aktuelnoj ponudi za prazničnu sezonu. Nove konzole nude iste brzine i performanse, ali sa više dizajnerskih, skladišnih i cenovnih opcija koje će zadovoljiti različite potrebe igrača.

 

Najava i Duboki Pregled Call of Duty: Black Ops 6

Prikazan je gameplay potpuno nove Call of Duty igre – Call of Duty: Black Ops 6, uz posebnu emisiju Call of Duty: Black Ops 6 Direct, koja nudi detaljan pregled igre. 

 

Nedelja Xbox Podcast-a

Tokom cele nedelje, Official Xbox Podcast će emitovati razgovore sa developerima i detaljne preglede nekih uzbudljivih igara iz emisije. Sve počinje produženim gameplay pregledom igre Avowed, na Xbox YouTube kanalu i podcast servisima, praćenim prezentacijom igre Metal Gear Solid Δ: Snake Eater u utorak.

Svaka epizoda će biti detaljno opisana u postovima na Xbox Wire.

 

Najvažnije Najave

 

Age of Mythology: Retold – World’s Edge Prikazuje Prvi Gameplay Trailer

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud, Game Pass

Studio World’s Edge, nagrađivani kreatori serije Age of Empires, predstavili su trailer za Age of Mythology: Retold. Igra kombinuje najbolje elemente originalne igre iz 2002. godine sa modernim dizajnom, vizualima i gameplay-em. Premijerni trailer prikazuje uzbudljivu akciju i božanske moći, kao i redizajnirane portrete božanstava. Datum izlaska je 4. septembar 2024, a igra će biti dostupna na PC i konzolama istovremeno. Prednaručivanje je već dostupno.

 

 

 

Avowed nudi novi pogled na svoju zanimljivu priču

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud, Game Pass

Pripremite se za ekspediciju u nepoznate divljine Living Lands-a u novoj igri Avowed od Obsidian Entertainment. U novom story traileru saznali smo više o neverovatnom putovanju koje nas čeka ove godine i upoznali Giatta-u, jednog od četiri pratioca u igri. Kao izaslanik Aedyran Empire, vaš zadatak je da zaustavite Dreamscourge, misterioznu pošast koja pustoši nemirnu granicu.

Avowed će biti objavljena 2024. godine.

 

 

Call of Duty: Black Ops 6 Direct Otkriva Detalje o Kampanji, Multiplayer-u i Zombijima

Platforme: Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC, Steam, Battle.net, PlayStation 5, PlayStation 4, Game Pass

Najnoviji dodatak popularnoj franšizi Call of Duty, Call of Duty: Black Ops 6, stiže 25. oktobra. Igra je razvijena od strane Treyarch i Raven Software i donosi špijunsku akcionu priču smeštenu u rane 1990. Nova mehanika Omnimovement omogućava igračima da se kreću u svim pravcima, a igra uključuje i povratak Classic Prestige, Theater Mode i Round-Based Zombies.

 

 

Doom: The Dark Ages dolazi na Xbox 2025. godine

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, PlayStation 5, Game Pass

Doom: The Dark Ages predstavlja povratak nepobedivog Doom Slayer-a u ovoj novoj single-player dark fantasy akcionoj FPS igri od legendarnih id Software. Prequel igri Doom (2016), igra prati Slayer u borbi protiv demonskih hordi u epskoj priči o bogovima, kraljevima i čudovištima. Igra će biti dostupna 2025. godine.

 

 

U novom trejleru za Fable, Playground Games postavlja pitanje ‘Šta znači biti heroj?’

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Game Pass

U novom traileru za Fable, upoznajemo se sa Humphry-em, bivšim najvećim herojem Albion-a, koji mora da izađe iz penzije kada misteriozna figura iz prošlosti preti opstanak Albion-a. Igra će biti dostupna 2025. godine.

 

 

Gears of War: E-Day Donosi novi početak za seriju

Gears of War: E-Day je sledeća igra u univerzumu Gears of War, smeštena tokom ključnog Emergence Day. Igra prati heroje Marcusa Fenix-a i Dom Santiago-a kako se suočavaju sa novom pretnjom: Locust Horde-om.

Blur Studio je kreirao vizualno zapanjujući trailer koristeći in-game assets u Unreal Engine 5.

 

 

 

Novi Trailer za Indiana Jones and the Great Circle

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Game Pass

Indiana Jones and the Great Circle donosi novu avanturu u kojoj se igrači suočavaju sa zlim silama dok otkrivaju jednu od najvećih misterija istorije. Igra izlazi kasnije ove godine.

 

 

Microsoft Flight Simulator 2024 Stiže 19. Novembra

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud, Game Pass

Novi Microsoft Flight Simulator 2024 je najambiciozniji potrošački simulator letenja ikada! Igra omogućava igračima da istraže različite avijatičarske karijere, uključujući gašenje požara, potragu i spasavanje, komercijalne letove i još mnogo toga.

Igra izlazi 19. novembra 2024.

 

 

 

Perfect Dark prikazuje Prvi Pogled na Gameplay u novom trejleru

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Game Pass

Perfect Dark donosi novu priču o agentu Joanni Dark, koja lovi najtraženijeg kriminalca na svetu, Daniela Carringtona. Trailer prikazuje akciju i stealth mehanike u futurističkom okruženju.

 

 

 

South of Midnight prikazuje prvi Gameplay

Platforme: Xbox Series X|S, Windows PC, Steam, Cloud, Game Pass

South of Midnight je prelepa akciona avantura iz trećeg lica koja dolazi iz Compulsion Games. U traileru upoznajemo Hazel i njenog saputnika Catfish-a dok se suočavaju sa čudovištem Two-Toed Tom-om, velikim albino aligatorom. Igra izlazi 2025. godine.

 

 

 

State of Decay 3 Prikazuje novi trejler

State of Decay 3 donosi novi pogled na ambiciozni otvoreni svet zombi survival igre. Radnja igre je smeštena godinama nakon početka apokalipse, sa novim pretnjama i mogućnostima za igrače.

 

 

Ovo su samo neke od najvažnijih najava sa Xbox Games Showcase 2024. Svi detalji i ekskluzivni intervjui sa developerima dostupni su na Xbox Wire. Pratite nas za još više uzbudljivih otkrića i vesti iz sveta igara.

 

Slični članci

22.
Jul.
2024.
XBOX
I dok se kod nas svi pripremamo za premijeru filma Deadpool and Wolverine, internet ludi za najnovijim kontrolerima inspirisanim ovim likovima. Hajde da vidi...
16.
Jan.
2024.
XBOX
18. januar, koji je baš blizu, trebalo bi da bude posebno veliki dan za Xbox igrače zahvaljujući Xbox Developer Direct i novim informacijama...
08.
Nov.
2023.
XBOX
Najnovija vest je da je Microsoft spreman da osnaži programere igara sa funkcijama vođenim veštačkom inteligencijom kroz svoje najnovije partners...