Vesti/Najnovije
25.09.2024.
Autor: Marko Cvijović

Ghost of Yotei - Nastavak Ghost of Tsushima predstavljen na State of Play-u

Nastavak Ghost of Tsushima kreiran za PS5

Vest o izlasku Ghost of Yotei, nastaka legendarnog Ghost of Tsushima je uzburkala gaming zajednicu širom sveta nakon što je objavljena tokom Sony State of Play događaja. Očekuje se da će igra biti dostupna gejmerima negde u toku 2025 godine, donoseći sa sobom nove avanture i izazove u jedinstvenom stilu koji je definisao original.

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju dalje informacije o radnji i novim karakteristikama koje će ovaj nastavak ponuditi. Igra će biti ekskluziva za PlayStation 5 konzole.

Ghost of Yotei Trailer

Trejler za nastavak legendarnog Ghost of Tsushima otkriven je u utorak na Sony State of Play prezentaciji. Nova igra izlazi u 2025 godini kao PS5 Ghost of Yotei.

Trejler prikazuje novog heroja Atsua, još jednog ronina koji se probija kroz selo sa sopstvenom maskom Ghost-a. Igra je smeštena u oblastima oko planine Yotei u udaljenom području Ezo na severu Japana (oko današnjeg Hokaida) 1603 godine - 300 godina nakon Ghost of Tsushima.

 

 

S obzirom na njegovu udaljenost od vladavine Japana, očekujte manje organizovanih samurajskih klanova i više travnjaka, snežnih tundri i neočekivanih opasnosti, kao što objašnjava zvanični PlayStation blog post studija Sucker Punch.

Za razliku od Ghost of Tsushima, Ghost of Yotei jeprvenstveno kreiran za konzole PS5, dajući programerima Sucker Punch-a priliku da dodaju masivne horizonte, nebo obojeno zvezdama i aurorama, i napredne efekte vetra koji se mogu primetiti na travi i vegetaciji u igri. Studio je obećao novu mehaniku, poboljšanja u igrivosti i više novih oružja sa novim podešavanjima. 

Sucker Punch je obećao da će u narednim mesecima podeliti više informacija o Atsuovoj priči i koga će sresti na svom krvavom putovanju, a GameS web tim će vas izveštavati o svim novim detaljima u Ghost of Yotei.

Sayonara gejmeri.


Zbog velikog interesovanja oko najave Ghost of Yotei nastavka legendarne franšize za PS5 konzole, odlučili smo da svim zainteresovanim kupcima omogućimo prijavu na GameS Newsletter – jer znamo da čekanje nije lako (pogotovo kad je u pitanju gejming).

 


Prijavom na Newsletter listu obezbeđujete:

  • Blagovremeno obaveštenje o tačnom datumu izlaska Ghost of Yotei igre.
  • Prvi ćete saznati datum dostupnosti za preorder, kupovinu i raspoloživost igre u GameS prodavnicama, packshot.
  • Priliku da budete među prvim vlasnicima PS5 Ghost of Yotei igre

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41175
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.499,00 RSD
Vrsta
Nova
8.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4936
U kasnom 13. veku, Mongolsko carstvo je uništilo čitave nacije tokom kampanje&nb...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS5 igre PS50084
Ghost of Tsushima se vraća sa Director’s Cut verzijom za PS5 i PS4. Igra dolazi s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
9.999,00 RSD
Vrsta
Nova
9.999 ,00 RSD
Korišćena
5.999 ,00 RSD

Slični članci

18.
Aug.
2021.
Playstation
Vlasnici PlayStation-a koji su unapred naručili Ghost of Tsushima Director's Cut već nedelju dana mogu unapred učitati igru na svoje konzole, ali nadogra...
15.
Jul.
2021.
Vesti/Najnovije
Director’s Cut izdanja postaju sve popularnija, pa će tako i Ghost of Tsushima dobiti svoju 20. avgusta.
12.
Oct.
2020.
Playstation
Mnoge je obradovala potvrda Sucker Punch-a da će Ghost of Tsushima biti igriv na PS5 od prvog dana preko "backward compatibility" a PS5 o...