Vesti/Najnovije
10.07.2024.

NBA 2K25: Igraj kao zvezde NBA i WNBA!

Od sutra u preprodaji!

NBA 2K25 je napokon najavio svoje dolazak!

Svetski lansiranje zakazano je za 6. septembar (kako je i bilo očekivano), sa New-Gen verzijom NBA 2K25 koja donosi unapređenu autentičnost i realizam zahvaljujući ProPLAYTM tehnologiji na PlayStation®5, Xbox Series X|S i, kao novost za ovu godinu, na PC-u.

  • Jayson Tatum, petostruki NBA All-Star iz Boston Celticsa i trenutni NBA šampion, krasiće naslovne strane za NBA® 2K25 Standard Edition.
  • Tatum će se naći zajedno sa dvostrukom šampionkom WNBA lige, dvaputnom MVP-om WNBA i šestorostrukom WNBA All-Star, A’ja Wilson iz Las Vegas Acesa, na omotu NBA® 2K25 All-Star Edition. U pitanju je dual omot.
  • Wilson će takođe krasiti naslovnu stranu NBA® 2K25 WNBA Edition, ekskluzivnog fizičkog izdanja dostupnog samo u GameStopu u SAD-u i Kanadi.
  • Vince Carter, osam puta All-Star, član NBA Hall of Fame-a 2024. godine i legenda NBA zakucavanja, biće na naslovnoj strani NBA 2K25 Hall of Fame Edition.

Velika je čast biti kreator naslovnice za NBA 2K25,” rekao je Jayson Tatum. “Igram NBA 2K još od detinjstva i oduvek mi je bila želja da jednog dana budem na naslovnici. Čak i nakon osvajanja NBA šampionata, osećaj je ponizan videti kako se to ostvaruje.”

Biti na naslovnici NBA 2K25 je veliki trenutak za mene i dokaz rastuće popularnosti WNBA lige,” izjavila je A’ja Wilson. “Videti sve više WNBA igrača skeniranih u NBA 2K25 kako bi se najbolje uhvatili stil i samopouzdanje lige bilo je osnažujuće, i jedva čekam da fanovi to dožive u igri.”

Između priznanja koja mi je NBA 2K i Naismith Basketball Hall of Fame dodelili, ova godina je nezaboravna, terajući me da zastanem sa zahvalnošću na svojoj karijeri,” rekao je Vince Carter. “Biti imenovan kreatorom naslovnice uvek bi bio poseban trenutak za mene, ali je posebna čast biti na naslovnici NBA 2K25 Hall of Fame Edition.”

Sa NBA 2K25, igrači će graditi dinastiju u MyCAREER, takmičiti se u novim MyTEAM modovima, a na New-Gen platformama igrači će takođe doživeti dodatu šestu eru u MyNBA, kompaktniji i interaktivniji City, kao i šansu da učvrste svoj status G.O.A.T. u The W. Osim novih nadogradnji u MyCAREER i MyTEAM, igrači na Current-Gen platformama će doživeti novi Neighborhood metropolis za istraživanje gde će završavati zadatke, zarađivati nagrade i nadigravati rivale.

New-Gen verzija NBA 2K25 dostupna je na PS5, Xbox Series X|S i sada podržana na PC-u. Pokretana unapređenom ProPLAYTM tehnologijom, New-Gen NBA 2K25 donosi najverodostojnije iskustvo košarke u istoriji franšize, pružajući igračima ultimativnu kontrolu u dominaciji nad konkurencijom. Igrači na PC-u sa kompatibilnim specifikacijama sada će imati koristi od unapređenog realizma ProPLAYTM tehnologije, kao i mogućnosti takmičenja u modovima poput MyNBA, The W i u The City.

Crossplay će biti dostupan samo na New-Gen konzolama.

U godini koja prikazuje takmičenje na najvišem nivou – i u stilu igre koji je jedinstven za svakog igrača – uzbuđeni smo što delimo Jaysona, A’ju i Vinsa kao kreatore naslovnica NBA 2K25,” rekao je Greg Thomas, predsednik Visual Concepts. “Razvojni tim je isporučio još jedno inovativno iskustvo za ljubitelje košarke, postavljajući NBA 2K25 da bude sledeća ikona u ovoj dugogodišnjoj dinastiji.”

NBA 2K25 će ponuditi četiri izdanja igre u različitim digitalnim i fizičkim formatima: Standard Edition, GameStop ekskluzivno WNBA Edition dostupno kao fizičko izdanje u SAD-u i Kanadi, All-Star Edition i Hall of Fame Edition koji se prodaje samo do 8. septembra i uključuje pretplatu na 12 meseci NBA League Pass.

Standard NBA 2K25 je od sutra dostupan za preorder.

  • Standard Edition će biti dostupan za 9.999 dinara na PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC i 7.999 dinara na Nintendo Switch-u. Ove cene će kod nekih retailera imati popuste za plasirane preordere.
  • All-Star Edition će se igrati na PS5 & PS4, Xbox Series X|S & Xbox One, Nintendo Switch i PC. Ovo izdanje uključuje 100.000 VC i MyTEAM sadržaj, uključujući 10 MyTEAM Player Cards (3 garantovano 89 OVR), 3 Diamond Shoe Cards, 3 Takeover Boosts, i 1 Amethyst Coach Card; kao i MyCAREER sadržaj, uključujući 150x Skill Boosts (25 Games), 75x Gatorade Boosts (25 Games), Jayson Tatum Cover Jersey, Jayson Tatum Electric Skateboard Skin, i 2K25 Cover Stars Design T-Shirt.
  • Hall of Fame Edition, ograničeno dostupan do 8. septembra za PS5 & PS4, Xbox Series X|S & Xbox One, i PC. Specijalno Hall of Fame izdanje uključuje sve što je uključeno u All-Star Edition plus MyCAREER Vince Carter Cover Jersey, Season 1 Pro Pass sa 4 upfront Pro Pass nagrada i pretplatu na 12 meseci NBA League Pass*.

Danas su retaileri u Srbiji dobili podatke za ulistavanje samo za Standard edition a za ostale još uvek nema informacija.

NBA 2K25 će biti dostupan od 6. septembra na PlayStation®5 (PS5®), PlayStation®4 (PS4®), Xbox Series X|S, Xbox One, PC i Nintendo Switch.

Razvijen od strane Visual Concepts, NBA 2K25 ima ocenu “E za Sve” od ESRB-a. Visual Concepts je 2K studio. a 2K je izdavačka oznaka Take-Two Interactive Software, Inc.

Imajte u vidu da vam je potrebna internet veza, kao i online nalog (minimalna dob se razlikuje) za pristup online funkcijama i za korišćenje bonus sadržaja, uključujući MyCAREER, MyTEAM, MyNBA, The W Online i Play Now Online.

Igra uključuje opcionu kupovinu unutar igre i plaćene predmete. Neki sadržaji u igri mogu zahtevati preuzimanje i/ili online igranje da bi se otključali. Online konzolno igranje može zahtevati posebnu plaćenu platformsku pretplatu i registraciju naloga.

ProPLAY, The City, The W i MyNBA su dostupni samo za New-Gen NBA 2K25.

Crossplay je dostupan samo za New-Gen NBA 2K25 na PS5 i Xbox Series X|S.

 

 

Slični članci

27.
Feb.
2024.
Vesti/Najnovije
Malo, malo pa neki skandal.Ovoga puta je u pitanju Lesnar koji izostaje iz WWE2K24 a prethodno je uklonjen sa naslovnice Forty Years of Wrestlemania
07.
Jul.
2023.
Vesti/Najnovije
NBA 2K24 izlazi septembru 2023, dok preorder počinje sledeće nedelje.