Vesti/Najnovije
09.07.2024.

Važnost sporednih likova u video igrama

Nemojte ih ubijati ili prevariti!

Šta je to NPC?

NPC je gejmerska skraćenica za "Non Playable Character". NCP-ovi igraju ključnu ulogu u iskustvu igranja, pružajući uvid u svet igre, dajući zadatke i ponekad čak prateći nas u avanturama. Većina je predvidiva ali neke igre izazivaju ovaj obrazac, pružajući igračima potpunu kontrolu nad njihovim postupcima i omogućavajući im suočavanje sa posledicama svojih izbora. Kao igrači, moramo tada razmotriti uticaj naših odluka na tok igre. Da li je zadovoljstvo virtualnom prolivenom krvlju važnije od mogućih posledica?

Bilo da se opcija pojavljuje unutar priče ili je jednostavno naznačena zdravstvenom trakom, određeni likovi mogu biti ubijeni. Ali da li bi trebalo? U većini slučajeva, odgovor je jasan - ne. Postoje NPC-ovi koji imaju ključne uloge u igri, nudeći vredne nagrade ili pokrećući priču napred. Ukoliko ih ubijete može poremetiti progres igre i ostati bez  značajnih benefita. Recimo, White Mask Varré iz Elden Ringa, igre poznat po prostranom otvorenom svetu i misterioznoj priči u kojoj su prijateljski NPC-ovi retki. Bez obzira na prve utiske, napad na White Mask Varréa bio bi greška. Iako mu je ponašanje odbojno, iskulirajte želju za napadom i isplatiće vam se na duže staze. Završetak njegove misije otključava rani pristup Mohgwynovoj palati, dragocenu prednost za igrače koji se snalaze u izazovnom univerzumu Elden Ringa. Poštedite ga i ostvarite stratešku prednost koja olakšava putovanje.

Pre nego što posegnete za nasiljem, igrači bi trebalo da razmotre moguće posledice i izaberu da poštede OVE likove kad god je to moguće.

Baldur’s Gate - The Great Gazib And The Amazing Oopah

Baldur’s Gate je RPG smešten u Forgotten Realms sveta Dungeons & Dragons. Dok napredujete kroz priču, nalazite se na Nashkel karnevalu, punom dobrih priča, zabavnih sporednih zadataka i zanimljivih likova. Jedan od tih likova je mađioničar The Great Gazib. Ako razgovarate s njim, on će prizvati ogra The Amazing Oopah-a, koji odmah eksplodira na oduševljenje svih prisutnih.

Možete razgovarati sa The Great Gazib-om tri puta, terajući Oopah-a da ponovi svoj akt iznova i iznova. Konačno, Oopah ima dovoljno i napada najbližeg člana vaše družine dok Gazib beži u sigurnost svog šatora.

Moguće je ubiti Oopah-a, ali to će vam smanjiti reputaciju. Na kraju krajeva, Oopah je samo nevini ogar koji se muči radeći s javnošću.

Banjo-Kazooie - Gruntilda 'Grunty' Winkybunion

Grunty je ponavljajući antagonist u serijalu Banjo-Kazooie. Uprkos mnogim zločinima, uključujući kidnapovanje Banjo-ve sestre i putovanje kroz vreme kako bi sprečila da se Banjo i Kazooie sretnu, Grunty neće tolerisati varanje.

Možete koristiti razne šifre u Banjo-Kazooie, ali ne možete koristiti šifre u Grunty Lair bez da izazovete njen gnev. Prvi put kada pokušate da unesete šifru, Grunty će se pojaviti na ekranu i upozoriti vas da će, ako to ponovo uradite, obrisati vašu sačuvanu igru.

Ako ponovo probate šifru, Grunty će se ponovo pojaviti i reći: "Nisi slušao, zapanjena sam, sada je tvoja sačuvana igra obrisana!"

Ovo nije prazna pretnja. Možete nastaviti da igrate igru, ali nakon što sačuvate i izađete, ili izgubite sve živote, morate početi igru iz početka.

BioShock - Little Sister

PS4 Bioshock - The Collection je bio poznat po izboru u vezi sa Velikim Tatama i Malim Sestrama.

Nakon što eliminišete ova čudovišta, možete  odlučiti sudbinu dece natopljenom ADAM-om. Reči koje se koriste su "spašavanje" ili mnogo zlokobnije "berba". Međutim, u stvarnosti, jedan od ovih izbora je bolji od drugog u svakom pogledu. Takođe, igra ima tri različita kraja u zavisnosti od toga kako ste rešili ovu zagonetku. Ako ste imaliviše od jedne devojčice, priča se završava tamnijim tonovima gde igrač postaje negativac sa vojskom devojčica koje kontroliše umom. Jedino dobar kraj se smatra kanonom jer umesto toga dozvoljava devojčicama da žive svoje živote u miru i da se brinu o igraču na samrtnoj postelji.

To je moralna pobeda kao i utilitarna, što je retka kombinacija.

Chocobo’s Mystery Dungeon - Dungeon Hero X

Dungeon Hero X je varijanta Mog-a, često viđenog moogla koji se pojavljuje kroz serijal Final Fantasy. Merchant Hero X se pojavljuje na početku kako bi savetetovao Chocobo-u. Njegova trgovinska postava uključuje predmet Thief’s Memory.

Ako Chocobo pokuša da ukrade predmet, Merchant Hero X će ga neprestano napadati. Chocobo ne mora da porazi Merchant Hero X, dovoljno je da stigne do stepenica i uđe u tamnicu kako bi pobegao sa Thief's Memory. Uprkos pokušajima da ga zaustavi, Dungeon Hero X je više nego voljan da ponovo posluje sa njim. Možda je sve to bio test da se vidi da li je Chocobo zaista vredan da postane lopov?

Thief's Memory daje Chocobo-u lopovsku profesiju, koja povećava njegove veštine skrivanja i uči ga kako da krade od neprijatelja.

Crypt Of The Necrodancer - Shopkeeper

Switch Cadence of Hyrule - Crypt of the NecroDancer je dungeon crawling ritam igra koja prati avanture Cadence dok traži svog nestalog oca. Dok istražuje kripte, Cadence ponekad naiđe na Tajni Shop skriven iza pukotina u zidu. Shopkeeper ima retke i skupe predmete. Cadence može poslovati s njim ili ga napasti. Ali budite oprezni: jednom kada ga napadne, prodavac će je neumoljivo progoniti kroz tamnicu.

Ako Cadence uspe da ubije prodavca, duh prodavca može se pojaviti na narednim nivoima i napasti je.

Duh se može ubiti jednim udarcem, ali može i momentalno ubiti Cadence, tako da treba da bude oprezna!

Dark Souls - Oswald Of Carim

U igri PS5 Demon's Souls Remake, koja je osnova za Soulsbourne serijal, igrači su mogli vrlo lako da unište svoju kampanju ako bi naljutili prijateljske NPC-jeve. Bez obzira na to da li ste započeli borbu namerno ili ne, svaki lik kojeg ste udarili neće prestati da se bori dok ga ne ubijete. Nema načina da se pomirite s njima, i ako su bili ključni za glavnu priču, to je stvarno loš način da vam igra završi. Zato je, uprkos svojoj brutalnosti, Dark Souls uveo Oswald of Carim-a da reši ovaj problem.

Zvoneći sa Bell of Awakening u Undead Parish-u, igrač može razgovarati s Oswaldom i koristiti njegove usluge ako može da ih priušti. Oswald može smiriti ljute NPC-jeve. Ovo je očigledno rešenje za problem... osim ako ne odlučite da su Oswald i njegov jeziv smeh dovoljan razlog da mu razbijete glavu sekirom. Kao što je običaj u ovom serijalu, moguće je ubiti Oswalda i vratiti Dark Souls u stanje kao u Demon's Souls. Ako se oprostitelj naljuti na vas, neće vam pružiti svoju moć i rešenje je zauvek izgubljeno.

Zaboravite na izreku "ne gledaj poklonjenom konju u zube", vi ste ga upravo udarili i sada ćete patiti zbog toga.

Dark Souls - Havel the Rock

Havel the Rock je legendarni NPC u serijalu Dark Souls. Iako ga mnogi igrači vide kao neprijatelja, on je zapravo ključan za otključavanje određenih tajni igre.

Poštedeti Havela može vam omogućiti pristup nekim od najmoćnijih oklopa i oružja u igri, kao i dublje razumevanje sveta Dark Souls-a.

Dark Souls III - The Stray Demon

The Stray Demon je opcioni boss u PS4 Dark Souls 3 koji se nalazi u Farron Keep. Iako ga mnogi igrači ubijaju zbog njegove duše, poštedite ga i omogućava vam da istražite dublje tajne igre i razumete više o svetu Dark Souls-a.

Pored toga, Stray Demon nije agresivan prema igraču, pa je njegov život lako sačuvati.

Dragon Age Origins - Zevran

Neke igre, naročito RPG-ovi, obično nude mnogo izbora igraču kako bi svako putovanje igrača moglo da dobije svoj oblik. Neki od ovih izbora mogu uključivati odluku o tome koje NPC-je ubiti ili poštedeti, kao i koje saveznike regrutovati za svoju stvar. Dragon Age Origins kombinuje ova dva izbora u jedno mega pitanje zbog kojeg neki igrači kasnije kaju.

Zevran je predstavljen kao jedan od mnogih specifičnih negativaca sporednih misija franšize u okviru poglavlja The Long Road. Ovde mu je zadatak da postavi zasedu i izvrši atentat na Warden-a. Nakon što bude poražen, Zevran biva onesvešćen i igraču se pruža određeni izbor. Igrač može probuditi Zevrana i razgovarati s njim ili ga ubiti dok više nije pretnja. Ako izaberete ovo drugo iz osvete, tada je to kraj priče i proći ćete kroz ostatak igre ne shvatajući da ste zapravo upravo ubili potencijalnog člana svoje ekipe.

Zevran je vredan saputnik iz nekoliko razloga. Osim što je sposoban razbojnik, on je retki lik u fantasy svetu.

Većina vilenjaka obično deluje nadmeno, ali Zevran ima određenu količinu cinizma i ulične mudrosti, što ga čini veoma zapamćenim... ako ga niste nehotice ubili, naravno.

Elden Ring - White Mask Varré

Igra Elden Ring je poznata po svom ogromnom otvorenom svetu i zagonetki koja se postepeno otkriva. S obzirom na to da igra održava atmosferu misterije i izolacije, nema mnogo prijateljskih NPC-eva za interakciju. Dakle, zašto biste želeli da povredite bilo koga od njih?

Prvi NPC koji srećete - White Mask Varré - daje vam dobar razlog odmah. On je bezobrazan, uvredljiv, i svi igrači Elden Ringa su osetili ubod njegovog komentara da nemaju "sobaricu". Međutim, ako se suzdržite od želje da ga osetite na svom maču, na kraju ćete biti nagrađeni, uprkos tome što se prvobitno čini kao smetnja. Njegova misija nije naročito dobra u velikoj šemi, ali ispunjavanje do određene tačke vam daje rani pristup Mohgwynovoj Palati. Ovo je daleko lakše nego korišćenje kasnog i teško dostupnog portala.

Ovo područje je posebno dobro za levelovanje, posebno za one sa dalekometnim oružjem, što čini zastrašujuću avanturu Elden Ringa malo prijatnijom.

Elder Scrolls III: Morrowind - Yagrum Bagarn

Pre nego što je Skyrim učinio likove neuništivim, Morrowind je omogućio igračima da pojedu tortu i pate zbog posledica. Svaki NPC u The Elder Scrolls III je tehnički podložan ubijanju. Kod mnogih od najvažnijih likova dobićete upozorenje da ono što ste učinili ima dubok uticaj i da je prekinulo nit proročanstva, preporučujući ponovno učitavanje sačuvane igre. Međutim, tehnički ne morate to da uradite, i uz sve fer uslove, moguće je završiti igru bez obzira na to šta radite ili koga ubijete... osim jednog lika.

Yagrum Bagarn je poslednji živi Dwemer i ključna figura u priči igre zbog svog odnosa sa porazom Dagoth Ura. On je jedina osoba u Morrowindu sa znanjem i veštinama da obnovi moć Wraithguarda, koji je neophodan alat za obaranje besmrtnog finalnog bosa igre. Zahvaljujući jednom lukavom i izuzetno skrivenom "sporednom putu", moguće je dobiti Wraithguard ubijanjem NPC-a.

Zapravo, metoda sporednog puta je potpuno validna opcija ako želite da igrate ulogu sociopate na ubilačkom pohodu... samo ne možete ubiti Yagrum Bagarna i očekivati da završite igru. 

 

Grand Theft Auto V - Michael, Trevor i Franklin

GTA serijal je nejpoznatiji po svom kriminalu i ubijanjima. Generalno, NPC-jevi koji stradaju nisu bitni i treba da brinete samo o sebi. Grand Theft Auto V je uradio sjajnu stvar u poređenju sa prethodnicima tako što je omogućio igračima da preuzmu kontrolu nad tri lika i prebacuju se između njih. To je promenilo sve, omogućavajući različite pristupe mnogim misijama. Kada ne radite na glavnoj priči, moguće je naići na vaša dva saveznika na ulicama Los Santos-a.

GTA se svodi na dve stvari: slobodan izbor igrača i potencijal za stvaranje haosa. Možete se družiti u baru ili igrati golf. a možete upucati svog saputnika da vidite šta će se desiti. Samo zato što vam se može! Za glavne likove u GTA, smrt nije trajna i igrači su navikli da budu "wasted" i probude se ispred bolnice sa manje novca. Ovo zapravo nije ništa drugačije ovde. Vaš saveznik će vam čak poslati poruku da su vam platili račun.

 

 

Horizon Zero Dawn - Nil

 

Franšiza Horizon obiluje fantastičnim storlyline-om, grafikom i pruža jedinstven avaturistički užitak. Kroz fenomenalnu igru PS4 Horizon - Zero Dawn - Complete Edition, Aloy dolazi u kontakt s mnogim sjajnim likovima. Jedan od njih je Nil, koji je, naizgled, psihopata. Iako je njegova ljubav prema ubistvu zabrinjavajuća, on je koristan saveznik Aloy kada se rešava banditskih kampova u postapokaliptičnim Utahu i Koloradu. Kada Nilova linija misija dođe do kraja, on oseća kao da nema više šta da radi i traži od Aloy da se bori s njim, a izbor je ostavljen igraču. Međutim, znajte da ako odaberete da, Nil namerava da se bori do smrti.

U Horizon Zero Dawn postoji trofej pod nazivom "Svi moji saveznici", što je upravo ono što zvuči. Kada Aloy pripremi završnicu igre, ako ste završili odgovarajuće sporedne misije, otključaćete ovo dok otkrivate kako se vaši saputnici udružuju s vama za opšte dobro. S obzirom na to da su nekoliko plemena u Horizonu sumnjičava jedno prema drugom ili otvoreno izolacionistička, to je sjajan trenutak. Nil zapravo ne doprinosi ovom trofeju, ali se može pridružiti. Zapravo, ako se ne pojavi, nešto očigledno nedostaje. S obzirom na to da su razgovori koje on i Aloy vode najdublji i najfilozofskiji, on dodaje jedinstveni element svetu. Jednostavno rečeno, iako ćete i dalje dobiti trofej, Nil zaslužuje da bude ovde.

Ne dobijate ništa za ubistvo Nila sami, dok odbijanje borbe omogućava njegovo učešće u ogromnoj Bici kod Alaita.

 

Katana ZERO - The Psychiatrist

Katana ZERO je neo-noir platformer u kojem igrate kao Subject Zero, ubica sa amnezijom. Kroz igru, Zero sarađuje sa Psihijatrom, osobom koja mu daje zadatke i obezbeđuje mu drogu visokog rizika zavisnosti Chronos. 

Zero može izabrati da sarađuje sa The Psychiatrist-om na različite načine. Ako održi pozitivan odnos sa njim, The Psychiatrist će ga pohvaliti za dobro obavljen posao.

Ali ako Zero pređe The Psychiatrist-a, on će se osvetiti i postati skriveni boss, pretvarajući se u monstruozno stvorenje dostojno njegovog unutrašnjeg besa što je prevaren.

 

 

Kingdom Rush Vengeance - Joe Jenkins

Kingdom Rush Vengeance je tower defense strateška igra gde se branite protiv Vez’nana, gospodara demona. Joe Jenkins je jednostavan ovčar u Otil Farmlands koji živi miran život sa svojim voljenim ovcama. Ali sve se to menja kada vi stupite na scenu. Kao i sve ovce u Kingdom Rush Vengeance, možete dodirivati Joe-ove ovce dok ne puknu.

Ako sve njegove ovce puknu, Joe će pobesneti pravednim besom i napasti vas. Farmer Joe se smatra jednim od najtežih boss-ova u serijalu punom orkova, levijatana i kraljeva zmajeva. Ima vrlo visok HP i napadne statove i može prizvati ninja ovce zvane Baa San.

Ako porazite Joe Jenkin-a, dobijate Achievement, 'Kill Leeroy Jenkins’ Brother.'

 

Maniac Mansion - Weird Ed

Maniac Mansion je point-and-click avantura o grupi tinejdžera koji istražuju jezivu vilu. Tokom njihove avanture, tinejdžeri sreću Weird Ed-a, koji voli samo dve stvari: vojnu opremu i svog ljubimca hrčka.

Igra daje jednom od tinejdžera priliku da ukrade Ed-ovog hrčka. Ako tinejdžer vrati hrčka, Ed će mu postati prijatelj.

Ali ako tinejdžer ubije hrčka u mikrotalasnoj pećnici i vrati telo Ed-u, Weird Ed će ubiti tinejdžera. Iskreno, ovo se čini prilično opravdano jer bih i ja istukla takvog tinejdžera.

 

Mass Effect - Rachni Queen

U PS4 Mass Effect Legendary Edition-u, igrač nailazi na ogromnog pauka vanzemaljca zvanog Rachni Queen. Moždamože daVasuplaši ali ovo stvorenje je samo i uplašeno, i na Commander Shepardu je da odluči da li će ga ubiti ili poštedeti.

Zbog mogućnosti da prenosite svoj sejv i tako svoje odluke iz igre u igru, Rachni Queen je mogla da se pojavi u ME2 i 3, pod uslovom da je niste udavili u kiselini. Zapravo, ona se dobro seća činjenice da ste joj spasili život. Kada je sretnete u Mass Effect 3, imate izbor da je ponovo oslobodite od Reaper kontrole koja koristi njeno telo za stvaranje vojnika ili da je ostavite da umre.

Igrači koji su je poštedeli u ME1, obično će dobiti pozitivne rezultate u ME3. Rachni vojnici koje je Reaper napravio da je zamene su daleko agresivniji i manje efikasni. Vredi napomenuti da, ako je Rachni Queen pošteđena u ME1, kasnije se može uključiti u ratne resurse. Ako niste prebacili svoj sejv, Rachni Queen koja se pojavljuje u ME3 nije ista ona koju ste poštedeli, i njena lažna varijanta će vas na kraju izdati.

Ali, ako je vaša Shep radila ispravnu stvar od samog početka, imaćete lojalnog saveznika.

 

Palworld - Humans

Palworld je igra o preživljavanju sa elementima hvatanja čudovišta i upotrebom oružja. U igri možete hvatati ljude na isti način kao što hvatate Pals. Kada uhvatite čoveka, on može pomoći u prikupljanju materijala, postavljanju radnje u vašoj bazi ili radu u vašim fabrikama. Takođe, možete ih naterati da se bore, prodati ih za zlato ili ih čak ubiti. Palworld je zaista igra za sve tipove igrača.

Hvatanje čoveka se šokantno smatra tabuom i negativno utiče na vaš wanted meter, što dovodi do toga da vas sve više policije progoni. Oni će prestati tek nakon što umrete i resetujete wanted meter.

 

 

Resident Evil 4 - The Merchant

Jedna od najnezaboravnijih uloga u Resident Evil 4 je prodavac sa kokni akcentom koji kupuje vašu staru opremu i prodaje vam novo oružje uz topao osmeh. Postoji mnogo teorija o The Merchantu u Resident Evil 4. Da li je zaražen? Uostalom, izgleda da je siguran od besnih seljana i čudovišta. Takođe, ispušta zvuk vrištanja Ganado kada je ubijen.

Nije li Leonova dužnost da ubije sve zaražene dok spašava predsednikovu ćerku? Na lakšim nivoima težine, ubijanje Merchanta nije tako loše jer će se ponovo pojaviti nakon kratkog vremena.

Međutim, na Pro nivou, on je mrtav zauvek. Zato je bolje držati prst dalje od okidača kada kupujete i prodajete.

 

Spelunky - The Shopkeeper

U Spelunky, Shopkeeperi su NPCovi koji prodaju korisne predmete igraču. Ako ih napadnete ili ubijete, postaju neprijateljski raspoloženi i napadaju vas svaki put kada ih sretnete.

Poštedeti Shopkeeper-e čini igru manje stresnom i omogućava vam pristup njihovoj robi bez rizika.

 

 

Tales Of Berseria - Dark Turtlez

Turtlez su ponavljajuća rasa u serijalu Tales Of. Ove hibridne humanoidne kornjače trgovci postavljaju radnje ispred gradova i u tamnicama. U Tales of Beseria, Velvetina piratska ekipa se upoznaje sa White Turtlez. Uprkos neprocenjivoj usluzi i posvećenosti avanturistima, kao pravi pirati, ekipa ga neprestano provocira. Konačno, White Turtlez ima dovoljno, i pretvara se u Dark Turtlez, što vodi do tajne borbe sa bossom.

Dark Turtlez se bori u humanoidnom obliku, držeći ogromnu sardinu u svakoj ruci u stilu borbe s dvostrukim mačevima. Ima arsenal veština sa kojima će tući ekipu. Velvet i družina će sigurno dva puta razmisliti pre nego što sledeći put provociraju trgovca.

Stil borbe Dark Turtlez jeinspirisan Victor-om iz Tales of Xillia 2, a njegova mistična veština je Final Furyz Blade, parodija na Kohaku-ov Final Fury iz Tales of Hearts. Dark Turtlez i Kohaku dele istog glumca.

 

 

The Legend Of Zelda: Link’s Awakening - Shop Owner

U većini igara iz serijala The Legend of Zelda, Link kupuje opremu i napitke iz raznih prodavnica širom sveta. U Switch The Legend of Zelda - Link's Awakening, Tool Town u Mabe Village ne samo da prodaje raznu opremu, već i mami Linka da ukrade robu. Link može uzeti predmet sa police i izaći kroz vrata sa njim.

Ako ga The Shop Owner uhvati, Link će biti nazvan "Lopovom" do kraja igre, bez obzira na ime koje ste odabrali na početku igre. Ako Link ponovo uđe u prodavnicu, prodavac će ga ubiti. Jedini način da uklonite titulu "Lopov" je da ponovo pokrenete igru iz ranije sačuvane tačk. 

Ako Link dobije Travels of Link predmet, Fotograf će snimiti fotografiju kao dokaz da je Link ukrao iz prodavnice.

 

 

Undertale - Papyrus

Papyrus je još jedan ključni NPC u Undertale. On je skelet koji je opsednut idejom da postane član Royal Guarda. Ako odlučite da ga poštedite, Papyrus postaje jedan od vaših najvernijih prijatelja i ključan je za "Pacifist" završetak igre.

Ubijanje Papyrus-a može vam doneti "Genocide" završetak, ali propuštate šansu da upoznate njegov smešan i šarmantan karakter.

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41223
Nastavak igre Horizon Zero Dawn Postapokaliptična open world avantura smeštena ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41148
Elden Ring je nova igra tvoraca popularnog Dark Souls serijala Napravljena u saradnji s...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Korišćena
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS41103
Mass Effect Legendary Edition sadrži osnovne sadržaje i preko 40 DLC  iz Mass Effe...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
2.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4752
Kompletna Dark Souls triologija i ceo DLC sadržaj u jednoj kolekciji na 3 diska u pakov...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
5.999,00 RSD
Vrsta
Nova
5.999 ,00 RSD
Korišćena
3.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4619
PS4 Horizon - Zero Dawn - Complete Edition
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
2.499,00 RSD
Vrsta
Nova
2.499 ,00 RSD
Korišćena
1.799 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PS4 igre PS4382
Treće izdanje hit akcionog RPG serijala. Igrača očekuje tamna avantura u velikom izvrnu...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
3.999,00 RSD
Vrsta
Nova
3.999 ,00 RSD
Korišćena
1.999 ,00 RSD

Slični članci

03.
Sep.
2024.
Vesti/Najnovije
01.
Sep.
2024.
Vesti/Najnovije
Anime su novi trend koji osvaja i mlađe generacije. Serije se pretapaju u igre ali je mali broj onih koje će vas oduševiti u potpunosti. Zbog toga vam...