Playstation
16.10.2024.
Autor: Marko Cvijović

PlayStation jesenji noviteti: Chroma Collection i Fortnite Edition kontroler

Jesen u znaku Sonija

Sony nas je uveo u veoma vruću jesen sa mnogim novitetima, prvenstveno sa predstavljanjem PlayStation 5 Pro konzole i tu nije kraj iznenađenjima.

 

Najnovije izenađenje stiže u vidu inovativnih dodataka za PlayStation 5, ovog puta sa "Chroma Collection" linijom dodatne opreme, u vidu maski za PS5 i DualSense kontrolere. Kao što smo već sada i navikli, Sonijevim iznenađenjima nema nikada kraja, jer stiže i limitirano izdanje PlayStation 5 DualSense - Fortnite kontrolera - posvećenog globalnom hitu Fortnite-u. Ovi noviteti su savršen spoj naprednog dizajna i funkcionalnosti, a gejmeri širom sveta ih već nestrpljivo iščekuju sa oduševljenjem.

 

Šta je Chroma Collection?

Chroma Collection je kolekcija maski za PS5 konzole, koje su praćene DualSense kontrolerima u istom tonu. Chroma kolekcija dodataka za PS5 je dizajnirana sa potpuno novom estetskom dimenzijom za PS5 konzole, donoseći iridescentnii dizajn – holografske boje koje se menjaju u zavisnosti od ugla svetlosti. Bilo da uživaš u igranju ili jednostavno voliš da izložiš svoju konzolu i dodatke za PS5, ovaj vizuelni efekat daje tvom uređaju futuristički i luksuzan izgled.

 

Chroma kolekcija dodataka uključuje "boje sa nijansama preliva", kao što su Chroma Teal maska - tirkizna, Chroma Pearl maska - mešavina šik ružičastih i krem boja i Chroma Indigo maska - prelazi između duboke plave i živopisne ljubičaste.

Svaka maska iz ove kolekcije stvara dojam nečega što dolazi iz druge dimenzije. Da bi doživljaj bio potpun, Sony nije štedeo, već nastavlja da oduševljava fanove Chroma kolekcije sa odgovarajućim DualSense kontrolerima. Za sve ljubitelje estetike, Chroma Collection je pravo osveženje – dodaci koji nisu samo funkcionalni, već i stilski dopunjuju setap u kojem se nalaze.

 

Ali to nije sve što se tiče jesenjeg Sonijevog iznenađenja!

 

Upoznaj DualSense – Fortnite Limited Edition Wireless kontroler

Na radost Fortnite zajednice, Sony je kreirao i specijalnu verziju svog popularnog DualSense Wireless kontrolera u saradnji sa Epic Games-om. Ovo limitirano izdanje dolazi sa prepoznatljivim Fortnite motivima, uključujući karakteristične boje i simbole iz igre, kao i jedinstven iridescentni premaz.

 

Sony je predstavio DualSense – Fortnite Limited Edition  Wireless kontroler, koji nije samo estetski impresivan – zadržava sve karakteristike po kojima je DualSense postao poznat. Haptic feedback, adaptivni trigeri i ugrađeni mikrofon, sve je tu. Očekuj intenzivnije i autentičnije Fortnite iskustvo, bilo da si u intenzivnim borbama "Battle Royala" ili istražuješ svetove Fortnite igre.

 

 

Zašto odabrati baš Chroma Collection i Fortnite Edition kontroler?

Za svakog pravog PS5 gejmera, Chroma Collection i Dual Sense - Fortnite Limited Edition nisu samo trendi dodaci, već način da personalizuju svoje igračko iskustvo. Ovi dodaci kombinuju nikad ranije viđenu estetiku i tehnologiju u jedno, pružajući ne samo izuzetnu funkcionalnost, već i vizuelno privlačan dodatak vašem PlayStation 5 setapu.

Ključne karakteristike Chroma Collection i Fortnite LE DualSense kontrolera:

  • Iridescentni dizajn Chroma Collection: Nijanse kontrolera se prelivaju u različitim bojama pod svetlom, dodajući futuristički izgled.
  • Limitirano izdanje Fortnite LE DualSense kontrolera: Fortnite motivi čine ga pravim kolekcionarskim komadom.
  • DualSense tehnologija: Sve napredne funkcije za potpuni užitak u igranju PS5 igara.

 

Zaključak

Bilo da si Fortnite entuzijasta ili samo želiš da osvežiš izgled svog PS5 setapa, Chroma Collection i DualSense Wireless Controller – Fortnite Limited Edition su izuzetna iznenađenja kojim te je Sony obradovao, ali i gejmere širom sveta. Ove linije dodataka unose novi šmek u gejming zajednicu, kombinujući inovativne tehnologije sa impresivnim dizajnom.

Pripremi se da zaroniteš u svet iridescentne lepote Chroma kolekcije i neponovljivog Fortnite iskustva!

Povezani proizvodi

Slični članci

10.
Sep.
2024.
Playstation
Današnjom prezentacijom Playstation je prekinuo nagađanja i najavio PS5 PRO konzolu! U ovom tekstu saznajte kakva nam unapređenja donosi nova konzola....
01.
Feb.
2024.
Playstation
Ako ste propustili direktan prenos najnovijeg stanja igre, evo kratkog pregleda onoga što smo mi videli.
14.
Feb.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je impresivna konzola i to ne samo zbog svoje procesorske snage i grafičkih mogućnosti već i zbog DualSense kontrolera koji predstavlja ve...