Playstation
06.08.2024.
Autor: GameS

PSN GIFT CARD - Sve što treba da znate ako živite u Srbiji

Playstation Plus, Kupovina, registracija, pretplata i pogodnosti

Pogrešno je verovanje da ako posedujete PlayStation 5 ili PlayStation 4 konzolu, verovatno znate sve o PlayStation karticama. Većina korisnika zna osnovno, a kako je sve veći broj onih koji po prvi put dobijaju ili kupuju sebi konzolu, mnogo je nedoumica. Roditelji, a naročito bake i deke koji žele da obraduju svoje unuke uvek imaju neko dodatno pitanje. Zbog toga smo rešili da se u ovom tekstu pozabavimo svim bitnim stvarima oko PS Gift kartica!

Podsetićemo Vas da pročitate naše tekstove Kako povezati konzolu i  Kako da napravite i obrišete nalog na konzoli.

PSN gift karticu su u početku gejmeri kupovali sami sebi. Zatim je to postao idealan poklon prijateljima i rođacima za bitne praznike ili rođendane, a u poslednje vreme je primetna kupovina kompanija koje ih poklanjaju svojim radnicima ili poslovnim parterima kao deo promocija ili akcija. PS gift kartica je vredna i univerzalna kupovina koja može poslužiti za mnoge prilike.

Šta je PSN Gift Card?

PSN Gift Cards su digitalni tokeni koji se mogu koristiti za dodavanje sredstava u vaš PlayStation Network novčanik bez potrebe za kreditnom karticom. Ove poklon kartice dolaze u različitim apoenima, omogućavajući korisnicima kupovinu igara, dodatnog sadržaja (DLC), valute u igri i pretplata kao što su PlayStation Plus i PlayStation Now. Kartice su dostupne u fizičkom i digitalnom formatu. Kod nas u GameS online shop-u možete pronaći više opcija u ponudi PlayStation Network Dopuna.

Kako radi PSN Gift Cards?

Da biste koristili PSN Gift Card, jednostavno kupite karticu određene vrednosti kod nas u radnji ili online. Kod sa kartice unesete sa Redeem Codes u PlayStation Store. Vrednost kartice se tada prenosi u vaš PSN novčanik, odmah povećavajući saldo vašeg naloga. Ovaj saldo se zatim može koristiti za bilo koju kupovinu u prodavnici uz siguran proces transakcije.

Šta se radi sa PS Gift karticom?

Najčešća vrsta artikala koje možete nabaviti sa ovom karticom su, naravno, igre. PS Store definiitivno ima nešto za svakoga! Od RPG avantura, pucačina iz prvog lica, strategija, horora ipa do igara za decu. Ponuda je uvek velika i svaka igra će biti dobar izbor.

Kako igre nisu jedini artikli dostupni u prodavnici, PS Gift kartica vam može omogućiti i dodatke i druge sadržaje za vašu omiljenu igru. Jednostavno rečeno, prednosti PlayStation gift kartice su tu da ubrzaju proces kupovine, vi budete zadovoljni a kartica pokrije većinu vaših gejming potreba ili želja.

Važno je da vodite računa o BALANSU u svom virtuelnom novčaniku na PlayStation nalogu!

Predlažemo da pročitate tekst Kako da očistite vaš kontroler, i Kako da povežete PS5 Dual Sense kontroler na PC

PlayStation Plus

Nemoguće je preskočiti PS Plus kada govorimo o prednostima PS Gift kartice, jer ova posebna usluga ima svoje sopstvene prednosti!

PlayStation Plus je premium pretplata koja igračima nudi povezivanje, kao i nove sadržaje. Mnogo ih je ali bi prva među mnogima mogućnost da igrate multiplayer igre. Ovde je bitno napomenuti da morate imati na umu da prednosti PlayStation gift kartice samo olakšavaju povezivanje, a vi morate imati internet. Možete slobodno komunicirati sa svojim timom i uživati u sigurnoj vezi.

PlayStation Plus pruža pretplatnicima besplatne igre svakog meseca. Te igre se menjaju svakog meseca, različite su po žanru, tipu i čak dužini a mi se uvek trudimo da Vas obavesti ranije o tome koje će se nove igre pojaviti određenog meseca.

Dakle, prednosti PlayStation gift kartice vam mogu omogućiti PS Plus, a ta pretplata će vam doneti besplatne igre. Te igre su vaše dok traje vaša pretplata pa tako za cenu jedne mesečne pretplate dobijate bilo koju od AAA do indie igara besplatno! Nakon više sati igranja, kada igru odigrate, na vama je da rešite da li želite da je kupite i igrate ponovo ili ćete preći na drugu igru.Nema obaveze sa vaše strane i nema konačne kupovine pa je ovo neka vrsta iznajmljianja bez roka vraćanja. 

Kada aktivirate svoju karticu, sredstva se dodaju u vaš novčanik. Zatim možete koristiti svoj iznos za kupovinu artikala iz prodavnice. Kako PlayStation Plus nudi ekskluzivne popuste, možete se iznenaditi kupovinama. Ako je recimo AAA igra (ovo je oznaka za najveće hitove) obično dostupna po višoj ceni, mogli biste je nabaviti po nižoj ceni. Prednosti PlayStation gift kartice su dizajnirane da pruže najveću pogodnost korisnicima PlayStation konzole.

Izaberite neki od tri PSN membership plana: Premium, Extra ili Essentials. 

Proverite tekst Konzole nisu samo za igranje

Filmovi

Koliko god voleli igre, dobro je pogledati i dobar film. Razmisliti o tome da investirate vreme u dobar film ili popularnu TV seriju. Sa filmovima postoji opcija iznajmljivanja. pa ako niste sigurni, ne morate plaćati punu cenu filma. Neki omiljeni filmovi nude bonus sadržaj. Brojne prednosti PlayStation poklon kartica omogućavaju vam da ih zadržite zauvek! Sve ove kupovine su povezane sa vašim nalogom, kao i sredstva, tako da ne morate brinuti o pristupu u slučaju da promenite uređaje.

Koje su prednosti PSN Gift Cards?

PSN Gift Cards nude brojne prednosti i pogodnosti, kako za onoga ko daje poklon, tako i za onoga ko prima. Evo i ukratko najbitnijih:

Fleksibilnost i pogodnost - Primarna privlačnost PSN Gift Cards leži u njihovoj fleksibilnosti. One pružaju jednostavan način finansiranja vašeg PSN novčanika bez potrebe za kreditnom karticom, što je idealno za mlađe igrače ili one koji su oprezni oko online sigurnosti. Pored toga, raznovrsnost dostupnih apoena osigurava da postoji savršena opcija za svaki budžet.

Pristup ogromnoj biblioteci sadržaja - Otkupom PSN Gift Card otvara se vrata PlayStation Store-ove opsežne biblioteke, koja obuhvata hiljade igara, DLC-ova i drugog digitalnog sadržaja. Ovo uključuje ekskluzivne naslove, indie dragulje i blockbuster hitove, pogodne za svaki gejming ukus i godine.

Savršen za poklone - Odabir pravog poklona može biti izazovan, posebno za igrače sa specifičnim ukusima. PSN Gift Cards uklanjaju nagađanje, omogućavajući primaocu da izabere željene igre ili sadržaj, osiguravajući da dobije tačno ono što želi.

Poboljšane sigurnosne funkcije - PSN Gift Cards poboljšavaju sigurnost online transakcija smanjujući potrebu za unosom osjetljivih kreditnih kartica ili bankovnih podataka na PSN nalog. Ova dodatna sigurnosna mera pruža mir igračima i roditeljima.

Korisne za budžetiranje - Za strastvene igrače, PSN Gift Cards su korisno sredstvo za budžetiranje. Oni mogu dodati određeni iznos u svoj PSN novčanik, pomažući im da upravljaju svojim potrošačkim navikama i izbegnu prekomerne troškove.

Par važnih saveta za optimalnu upotrebu PSN Gift Cards

Da biste maksimalno iskoristili svoje PSN Gift Cards, savetujemo:

  • Pratite sezonske rasprodaje i promocije u PlayStation Store-u kako biste dobili najbolju vrednost za svoj novac.
  • Upotrebite PSN Gift Cards za obnavljanje PlayStation Plus pretplata, kako biste uživali u dodatnim pogodnostima poput besplatnih mesečnih igara, ekskluzivnih popusta i online multiplayera.
  • Razmislite o kupovini kartica u većim apoenima tokom promocija kako biste iskoristili popuste ili dodatne bonuse.

U bogatoj ponudi GameS online shop-a, pored  dodatne opreme za PlayStationPS5 igara i igrica za PS4, možete lako pronaći i kupiti Gift Cards za PSN Network po sjanim cenama i uživati u moru besplatnih igara i koristiti neverovatne popuste na PSN Store-u. 

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £35
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
6.999,00 RSD
Vrsta
Nova
6.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £25
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
4.999,00 RSD
Vrsta
Nova
4.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Gift kartice  PlayStation Network PSN Card £50
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jun.
2023.
Playstation
Kupili se PlayStation konzolu i evo kako da je instalirate.
14.
Feb.
2021.
Playstation
PlayStation 5 je impresivna konzola i to ne samo zbog svoje procesorske snage i grafičkih mogućnosti već i zbog DualSense kontrolera koji predstavlja ve...
06.
Jan.
2021.
Playstation
Ovo je period kada se dosta pozajmljuju i iznajmljuju konzole, ukoliko nemate svoje. Napraviti nalog je jednostavno, i to većina zna. Obrisati nalog je jo&sc...