Playstation
25.07.2024.
Autor: GameS

PS5 CONCORD kontroler stiže u avgustu

Igraj igru na posvećenom kontroleru!

Sony je kako svi znamo, za PlayStation 5 konzole poslednjih godina izdao nekoliko limitiranih DualSense kontrolera, ali novi limitirani Concord kontroler je po mnogima jedan od najatraktivnijih do sada.

Opšte je poznato daje inspirisan PS5 Concord igrom koja izlazi u isto vreme kada i kontroler, krajem avgusta. U pitanju je sci-fi estetika pa tako kontroler ima mat crnu bazu koju upotpunjuju smele narandžaste i tirkizne linije koje se spajaju na tačpedu. Vidi se i malo simuliranog habanja boje koja mu daje blago oštećen izgled. Na levoj strani je prisutan brod, dok se na zadnjoj strani nalazi Concord logo. Concord kontroler će biti skuplji od standardnih DualSense perifernih uređaja, dakle više od Deep Earth kolekcije ili standardnih belih ili crnih osnovnih modela.

DualSense specijalne edicije kontrolera

Sony je izdao nekoliko kontrolera inspirisanih svojim igrama, kao što je Marvel's Spider-Man 2 iz 2023. godine, koji je imao diskretan DualSense dizajn sa simbiotskim pipcima koji prekrivaju crvene delove. Taj kontroler je brzo rasprodat,i javlja nam se da će Concord imati isti uspeh.0 Isto tako, PlayStation 5 Astro Bot - Limited Edition najnoviji kontroler odaje počast spektakularnom Astro Bot-u koji je dobio svoj nastavak u vidu PS5 Astro Bot svemirskoj avanturi, gde ćete moći da osetite sve čari i funkcionalnosti revolucionarnog Sony PlayStation DualSense kontrolera.

Šta je Concord?

Concord pucačina 5v5 je nedavno završila svoje zatvorene i otvorene beta sesije. Za razliku od drugih igara sa live-service modelom, Concord neće imati battle pass sistem, jer je developer Firewalk potvrdio da će novi likovi, mape i modovi biti dostupni bez dodatnih troškova. Igrači će samo morati da kupe Concord igru i mogu očekivati redovna ažuriranja sadržaja.

Mehanika igre Concord može se činiti poznatom obožavaocima hero shooter žanra, ali načini na koji se heroji, mape i modovi međusobno dopunjuju deluje potpuno osvežavajuće. Svaki Freegunner ima dovoljno fleksibilnosti da izađe iz svoje uloge ako je potrebno, jednostavne arene prioritetizuju pametno korišćenje sposobnosti umesto poznavanja mape, a modovi igre su dovoljno složeni da podstiču timski rad. Mark DeRidder, direktor animacije igre, podelio je na X tvit koji je interesantan a piše: "Vi posedujete Concord, Concord ne poseduje vas."

DeRidder je prethodno radio na PS5 Call of Duty: Warzone.

Concord je prvi put najavljen na PlayStation State of Play u maju. Online pucačina 5v5 kombinuje elemente iz Overwatcha i Valoranta, sa atmosferom iz Guardians of the Galaxy filmova. Sony je predstavio novi PS5 DualSense limitirani kontroler inspirisan tom igrom Concord na PlayStation Direct sajtu.

 

Slični članci

04.
Jun.
2024.
Playstation
Sony State of Play nam je doneo mnogo uzbuđenja a mi vam donosimo sve što je viđeno ukoliko ste preskočili ovaj livestream.
01.
Feb.
2024.
Playstation
Ako ste propustili direktan prenos najnovijeg stanja igre, evo kratkog pregleda onoga što smo mi videli.
29.
Jan.
2024.
Playstation
Gejming insajder @Shpeshal_Nick je na Twitter platformi objavio sadržaj State of Play!