PC
23.06.2024.

Razer Kraken Kitty V2 Pro recenzija: Najbolje gejming slušalice za strimere i kosplejere

Kvalitet i klasika na nov način

Razer Gaming slušalice su svetski poznate kao brand koji je sinonim za dobar kvalitet gejmerskih periferija. Ne postoji gejmer koji nije poželeo da ima bar jedan od Razer proizvoda na svojim policama i radnom stolu. Njihov logo i gejmerski dizajn naročito se cene na uređajima koji imaju RGB osvetljenje. Razer Kraken Kitty V2 Pro podiže ovo na viši nivo sa zabavnim dizajnom i odličnom funkcionalnošću, namenjenom kosplejerima i strimerima. Ove slušalice nude jedinstvene karakteristike poput promenljivih svetlećih ušiju i solidnog zvuka, iako sa nekim kompromisima o čemu možete pročitati više u ovom tekstu!

Dizajn i kvalitet

Razer Kraken Kitty V2 Pro zadržava klasičan Kraken dizajn sa velikim, kružnim slušalicama koje su povezane sa obloženim plastičnim trakom preko U-oblika metalnih nosača. Dostupne su u crnoj i roze boji, pri čemu roze verzija ima sive jastučiće za uši i traku za glavu.

Slušalice dolaze sa tri zamjenjiva uha - mačje, zec i medved a koja svetle RGB efektima koji se mogu programirati putem Razerovog Synapse softvera. Tu je i odvojivi mikrofon, točkić za kontrolu zvuka i 2 metra dugačak kabl obložen tkaninom.

 

Udobnost

Ove slušalice imaju jastučiće od memorijske pene obložene veštačkom kožom i prozračnom tkaninom, što pruža udobnost i izolaciju buke. Traka za glavu je obložena čvršćom penom za dodatnu izdržljivost.

Međutim, slušalice mogu nekome biti  prilično tesne, što može izazvati nelagodnost tokom dugih gejming sesija.

 

Audio Performanse

50mm TriForce Titanium drajveri pružaju snažan bas i jasne visoke tonove. U testovima, slušalice su se dobro pokazale u različitim muzičkim žanrovima i gejming okruženjima, proizvodeći dubok, udarajući bas i detaljne visoke frekvencije. Međutim, srednji tonovi su nešto slabiji, što utiče na ukupni balans zvuka.

7.1-kanalni simulirani prostorni zvuk, iako efektivan, nije toliko precizan kao THX Spatial Audio pronađen u drugim Razer modelima. I pored toga, dobro se oaj model pokazuje za gejming, pružajući jasne zvučne signale koji poboljšavaju uranjanje u igru.

Razerovi mikrofoni su poznati po svojoj jasnoći, a Kraken Kitty V2 Pro nije izuzetak. Odvojivi mikrofon nudi čist i jasan prenos glasa, što ga čini pogodnim za strimovanje i komunikaciju u igri.

 

Softver

Razer Synapse softver omogućava opsežno prilagođavanje RGB osvetljenja, zvučnih profila i postavki mikrofona. Međutim, ove funkcije su dostupne samo za Windows!

Slušalice su takođe kompatibilne sa PlayStation i Nintendo Switch konzolama u dock režimu, ali bez mogućnosti prilagođavanja.

 

Prednosti:

  • Interaktivno RGB osvetljenje
  • Zamjenjive uši (mačje, zec, medved)
  • Odvojivi mikrofon
  • Odličan kvalitet zvuka
  • Opsežno prilagođavanje putem Synapse softvera

Mane:

  • Možda nekima cena
  • Tesno prijajanje može izazvati nelagodnost kod onih sa većim obimom glave
  • Nema Bluetooth ili 3.5mm audio ulaz
  • Ograničeno na Windows za punu funkcionalnost

 

Gde da Kupim Razer Kraken Kitty Slušalice?

U GameS radnjama i online shop-u nudimo Razer Kraken Kitty edition i Slušalice Razer Kraken Kitty V2 Pro - Black ali i mnoge druge Razer Gaming slušalice po sjajnim cenama. Izbor je beskrajan.

 

Zaključak

Razer Kraken Kitty V2 Pro je odličan izbor za gejmere koji cene estetiku i funkcionalnost. Njegov jedinstveni dizajn, u kombinaciji sa solidnim audio performansama i opsežnim opcijama prilagođavajna čine ih izvanrednim slušalicama za strimere i kosplejere. 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL00972
Razer Kraken Kitty V2 Pro - Black - slušalice Tip povezivanja: Zičano Izmenl...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34.999,00 RSD
Vrsta
Nova
34.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL00846
Razer Kraken V3 HyperSense  su žičane USB gaming slušalice sa  haptičk...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
34.999,00 RSD
Vrsta
Nova
34.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL00842
Razer Kraken V3 X gaming slušalice za PS4, PS5 i PC nadograđene su sa paten...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
12.499,00 RSD
Vrsta
Nova
12.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
Slušalice HSL00281
Slušalice:     Frekvencijski odziv: 20 Hz - 20 kHz  ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
27.499,00 RSD
Vrsta
Nova
27.499 ,00 RSD

Slični članci

31.
Aug.
2023.
Ova mama je gejmer
Kada neko želi da uđe u svet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer premu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamene koje moraju imati jer ov...
21.
Aug.
2022.
PC
Čini se da ćemo do kraja godine imati veliki izbor mikrofona za kreatore sadržaja, i to sa veoma povoljnim cenam i odličnim kalitetom.
24.
Nov.
2020.
Ova mama je gejmer
Nekada su u modi bili lekari, advokati i sportisti. Danas su youtuberi i gejmeri. I to nije ništa strašno ukoliko ih pravilno usmeravate.