PC
11.07.2024.
Autor: GameS

Najbolji gejming miševi za one sa velikim šakama u 2024.

Super cene - Odlična ponuda!

Gejmeri se razlikuju, pa zašto ne bi i gejming miševi?

Bez obzira na to da li kupci žele žičani ili bežični miš, važno je da im bude udoban za duže gejming sesije. Kako manji, lakši gejming miševi postaju sve popularniji, kako smo već pisali, igrači s većim rukama mogu se osećati zapostavljeno. Srećom, i dalje postoji mnogo odličnih opcija, čak i ako nemaju agilnost ultra-lakih e-sport miševa.

Najbolji gejming miš za velike ruke ne bi trebalo da kompromituje karakteristike ili performanse. Zbog svoje veličine, veći gejming miševi zapravo imaju nekoliko prednosti. Mali miševi često nemaju mesta za više od nekoliko bočnih dugmića. S druge strane, njihovi veći konkurenti mogu da imaju više dugmića i poboljšanu ergonomiju sa osloncima za palac i mali prst. Gejming miš za velike ruke treba da nudi dodatnu dugmad koja se mogu prilagoditi uz performanse praćenja i treba da opravda svoju cenu.

Logitech G502 X Lightspeed

Logitech G502 serija je godinama omiljena među gejmerima s većim rukama, a G502 X Lightspeed je odličan primer na pitanje zašto. Dugo, ergonomski oblikovano telo sa U-oblikom i osloncem za palac je zaštitni znak G502 linije i izuzetno je privlačan korisnicima koji koriste "palm grip". G502 X Lightspeed je savršen za igrače koji žele izuzetno udoban miš, sve dok im ne smeta malo teži uređaj. Sa težinom od 106 grama, ovo nije najlakši miš, ali pažljivo dizajniran oblik i odlične performanse čine ovu težinu opravdanom. Međutim, dodatna širina miša otežava preciznu kontrolu korišćenjem vrha prstiju ili "claw grip".

Bez obzira na vrstu igre, G502 X Lightspeed se oseća odlično, sa responzivnim praćenjem i niskim kašnjenjem klikova. Sva dugmad na ovom mišu su taktilna i lako ih je pronaći čak i u žaru borbe, ali ne toliko lako da bi slučajni klikovi postali problem. Igrači koji traže agilan FPS miš će otkriti da je G502 X Lightspeed pomalo glomazan. Međutim, sa 13 programabilnih dugmića, igrači koji igraju više žanrova često otkrivaju da je G502 X Lightspeed sveukupno najbolji gejming miš za velike ruke.

U GameS online shop-u su u ponudi dve varijante ovog modela po sjajnoj ceni uz besplatnu dostavu na kućnu adresu. Kupi Logitech G502 X Plus Wireless - Black ili Logitech G502 X Plus Wireless - White.

 

 

Logitech G502 Hero

Logitech G502 Hero je odličan budžetski miš za sve koji ne žele da prave kompromise u pogledu udobnosti ili performansi. Visoka kriva miša ga čini prilagodljivim za upotrebu u bilo kojem položaju ruke. Takođe, teksturisani držači sa strane omogućavaju gejmerima da drže miš sigurno čak i tokom baš žestoke akcije. G502 Hero ima podesive tegove, tako da igrači mogu podesiti najudobniji balans težine. Iako će većina gejmera verovatno jednom postaviti težinu i nikada je više ne menjati, mogućnost potpune promene osećaja miša je dobrodošla.

Po ovoj ceni za Logitech G502 Hero gejmerski miš, igrači teško mogu na našem tržištu pronaći solidniju periferiju. Bilo da kupci žele da igraju kompetitivne igre ili da se opuste uz ležernu igru, G502 Hero je dobar izbor.

 

 

Glorious Model D

Naš najnoviji brend, Glorious i njegovi gejming miševi su izuzetno popularni na kompetitivnim gejming turnirima zbog svoje agilnosti i izdržljivosti. Dok su većina vrhunskih e-sport miševa manjeg dizajna, Glorious Model D omogućava gejmerima s većim rukama da steknu prednost nad protivnicima. Svaki aspekt ovog žičanog miša naglašava preciznost praćenja i ojačani kvalitet izrade bez nepotrebnog dodavanja mase.

Glorious Model D je specifično dizajniran tako da bude ergonomičan za gejmere sa srednje velikim i velikim rukama. Sa ukupnim oblikom koji je dug i tanak, standardni Model D nema posebno visoku izbočinu što ga čini opcijom za korisnike "claw grip" stila. Veliki dlanovi će biti dobro podržani, dok će samo nekim korisnicima "fingertip grip" stila biti problem da dosegnu kraj miša. Iako nije jedini miš sa školjkom u obliku saća, perforirani eksterijer Modela D će i dalje privući pažnju.

Većina miševa je sada prešla na kohezivniji izgled, ali ova struktura održava težinu ovog većeg miša pod kontrolom bez žrtvovanja izdržljivosti.

Razer Basilisk Ultimate

Razer Basilisk Ultimate je odlična opcija za gejmere koji vole izgled i osećaj Razer Basilisk V3, ali žele FPS miš koji je kompetativniji. Ovaj miš je unapređen sa novim senzorom, prekidačima i poboljšanim stopama. Spolja, Basilisk Ultimate izgleda vrlo slično ostatku Basilisk linije. Bez obzira na preferirani stil držanja ili veličinu ruke, ovo je izuzetno pametan dizajn. Ultimate miš imaknurling sa obe strane koji smanjuje osećaj znojenja zbog plastike, posebno tokom stresnih i dugih PVP gejming sesija.

Razer Basilisk Ultimate je fantastičan miš za više žanrova. Ima izvanredne performanse i dobru ergonomiju, a njegove dodatne pogodnosti čine cenu vrednom plaćanja. Naravno, postoje mnogi miševi koji su bolje prilagođeni isključivo za igranje FPS ili MMO igara, ali, za gejmere koji traže solidan univerzalni miš koji nije previše skup bez punjača, teško je pogrešiti sa Razer Basilisk Ultimate.

 

 

SteelSeries Aerox 5 Wireless

Još jedan gejmerski brend i bežični miš koji će vas oduševiti.

SteelSeries Aerox 5 Wireless gejmerski miševi omogućavaju korisnicima koji imaju krupne šake da drže korak sa lakim miševima dok nude dovoljno dugmića za bilo koju igru. SteelSeries gaming miševi koriste nekoliko genijalnih tehnika kako bi dugi Aerox 5 miševi lako klizali po SteelSeries podlogama za miša. Saćasta školjka je prisutna u mnogim konkurentskim e-sport periferijama, kao što je Gaming Glorious Model D, i ima iznenađujuće čvrstu školjku, omogućavajući da RGB efekti zasijaju. SteelSeries je takođe uspeo da smanji veličinu baterije Aerox 5 dok je zadržao izvanredan vek trajanja do180 sati. 

Zgodno je što miš radi sa bilo kojim USB-C kablom, čak i onima za punjenje telefona, a znamo da je kabl jedna od prvih stvari koje stradaju na mišu, pa možete koristiti neki drugi dok ne poručite zamenski od proizvođača.

 

 

Povezani proizvodi

Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00516
Glorious  Model D - Gaming miš, crni Profesionalni miš za de...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
7.499,00 RSD
Vrsta
Nova
7.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00408
Ultra lagani dizajn od 74 g savršen za sve Battle Royale, FPS, MOBA ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
18.499,00 RSD
Vrsta
Nova
18.499 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00407
Ultra-lagani dizajn od 66 g – 40% lakši od miševa u svojoj klasi ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
10.999,00 RSD
Vrsta
Nova
10.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00316
Senzor: Optički senzor Fokus + do 20.000 DPI Ubrzanje:do 650 inča u sekundi (IPS) / ...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
23.999,00 RSD
Vrsta
Nova
23.999 ,00 RSD
Sačuvano u omiljne
PC
Gaming Miševi HMI00261
Gejmerski miš Logitech G502 HERO ima napredni optički senzor za maksimalnu preci...
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
8.999,00 RSD
Vrsta
Nova
8.999 ,00 RSD

Slični članci

24.
Jan.
2024.
PC
Kažu da nije dobro imati loš izbor kada kupujete periferije, ali ima i onih koji tvrde da je preterani izbor isto loš. Imamo miševe koji...
31.
Aug.
2023.
Ova mama je gejmer
Kada neko želi da uđe u svet gejminga, san mu je da ima Logitech ili Razer premu. Sve ostalo je ono što se podvodi pod zamene koje moraju imati jer ov...
18.
Mar.
2022.
PC
Podloga za miša! Kako to sada zvučni bitno i važno a do pre par godina smo ih menjali kao čarape a koštale su nekada i manje nego čarape. ...