Activation Key - PCG Counter Strike - Global Offensive Prime Status Upgrade

Availability: Nema na stanju

Novo 1.799,00 din

Valve

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

Važno: ovaj artikal se prodaje kao Download key. Njegovom kupovinom dobijate uputstvo za aktivaciju i serijski broj. CS GO je besplatna igra i kupovinom ovog koda vaš nalog Dobija Prime Status.

Igrači sa Prime Statusom igraju sa drugim Prime korisnicima, dobijaju ekskluzivne Prime nagrade, skinove, suvenire i potpuno nove Danger zone kutije.

Danger Zone: potpuno nov je battle royal mod u taktičkoj igri gde se pomoću tvoje snalažljivosti, umeća i resursa boriš do cilja, a cilj je da budeš poslednji preživeli. Igraj solo ili u grupama od dva ili tri igrača.

CS:GO vraća igru CS korenima. Igra je puna "klasičnog sadržaja" - stare (ali i nove) mape, karakteri i modovi igranja. Od Dust preko Aztec do Inferno, svi klasici su tu, rebalansirani i osveženi brojnim detaljima. Igračima je na raspolaganju proširen arsenal a sa novim oružjima se možete upoznati igranjem Arms Race moda (Gungame). Sa kompetetivnim ali i casual modovima, detaljnim statistikama za svakog igrača, matchmakingom i unapređenim grafičkim efektima, Counter-strike se na velika vrata vratio na multiplayer scenu kao nekrunisani kralj online pucačina!

 

Komentari
Super
Odlicno Je radi sve i super
Vaša Ocena
Komentarisano igor / (Poslano 13.7.2017.)
extra!
super je,sve radi!
Vaša Ocena
Komentarisano Miso / (Poslano 25.1.2015.)

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte