PCG Prey

Rejting: Bez ocena

Availability: Na stanju

Novo 7.499,00 din

PEGI 18

Pucačina

Bethesda

Datum izlaska
05.05.2017

Ovaj proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Ovaj korišćen proizvod trenutno nije dostupan u našim prodavnicama

Opis

Detalji

U igri Prey, budite se 2032-e godine na svemirskoj stanici Talos I, koja kruži oko Meseca. Vi ste glavni subjekat u eksperimentu koji je trebao promeniti čovečanstvo zauvek. Ali stvari su pošle uzašno loše. Neprijateljski vanzemaljci su zaposeli svemirsku stanicu i sada vas love. Dok kopate po tajnama stanice i svojoj prošlosti, morate preživeti koristeći alate koji su oko vas - vaš um, oružje i neverovatne sposobnosti. Sudbina stanice i svih na njoj je u vašim rukama.

Ništa nije onako kako izgleda. Kao Morgan Yu pronađite tragove i otkrijte istinu o vašoj prošlosti. Kakva je vaša uloga u planovima TranStar-a i kakva je to misteriozna pretnja koja besni po stanici?

Talos I svemirska stanica predstavlja najviše dostignuće privatnog svemirskog istraživanja. Istražite raskošnu letelicu dizajniranu da pokaže sav luksuz 1960-tih i njene mnoge hodnike koji kriju bezbrojne tajne.

Vanzemaljci su tu i pokušavaju uništiti svoj plen a vi, kao posledjni preživeli, morate ih sprečiti u tome.

Preuzmite vanzemaljske sposobnosti i razvijte jedinstvenu kombinaciju kombinaciju veština koje dodatno možete unaprediti. Napravite korisne item-e pomoću nacrta uz pomoć raznoraznih sprava i alata koji se nalaze pa svemirskoj stanici da bi lakše prebrodili sve opasnosti koje vrebaju iza svakog ćoška.

Minimalna potrebna konfiguracija:

Procesor: Intel i5-2400 / AMD FX-8320
Grafička karta: GTX 660 2GB / AMD Radeon 7850 2GB
Memory: 8GB

Preporučena potrebna konfiguracija:

Procesor: Intel i7-2600K / AMD FX-8350
Grafička karta: GTX 970 4GB / AMD R9 290 4GB
Memorija: 16GBKomentari

Napišite svoj komentar

Samo registrovani korisnici mogu da pišu komentare. Molimo ulogujte se ili se registrujte